Pages

Monday, November 2, 2015

NOODLE STATION

Moh le kita update sikit kat blog ni, bijik mata ni pun dah nak naik juling ni ha.. asyik tengok skrin komputer je dari tadi.. campur pulak harini mood lemau bebenor rasanya ni hah... mengantuk yang amat.. hu hu hu..

Pagi tadi wasup en husband... bgtau teringin nak makan dekat noodle station.. tekak ni pulak rasa nak makan masam-masam.. he he he... nasib baik dapat en husband yang suka melayan.. jadi tercapai la hasrat ku itu..
 

ni menu favourite aku klu g noodle station ni.. tak ingat plak nama dia.. noodle tom yam seafood rasanya.. ajaibnya tentang noodle ni, walaupun menu favourite aku, tapi masa aku mengandungkan Adam, aku tak boleh makan noodle ni... tak pasti kenapa.. tapi memang tak boleh masuk dekat tekak ni.. nak termuntah je rasa.. Dah lepas 10bulan bersalin, ni baru cuba rasa semula... dan memang ternyata masih menu favourite aku :-P


Jemput makan JOM....



yummmy... yummy.... yummy... sedapnya.. lega dah dapat makan..
smile...

No comments:

Post a Comment

Ringankan jejari manis anda, untuk menulis disini: