Pages

Tuesday, June 2, 2015

KU BERHARAP

Feeling so so so sleppy today... mengantuk yang amat.. nak kata tak cukup tido, rasa macam OK je tido.. tak de la asyik terjaga je tengah malam... Si kecik Adam pun OK. tak de masalah... Maybe letih badan tak habis lagi kot... 

Last 2 weeks, aku ambik cuti, jaga My Little Princess kena chicken pox... aduh memang seksa beb!!!! tak terUcap dengan kata-kata... Kalau Our Princess je yang demam tak pe... tapi tu la.. Si kecik Adam tu pun demam jugak... 2hari tak dapat nak tido... 2 malam asyik berjaga.. Badan Adam panas sangat-sangat.. muntah-muntah plak tu... 

And now My En Hubby dapat MC seminggu... berjangkit chicken pox dari si kakak... erm.... ingat kan dah habis fasa kuarantin.. nampak gayanya fasa ni bersambung la sampai My En Hubby sihat sepenuhnya...

Apa yang merisaukan aku sekarang ni... Jangan la berjangkit dengan Si Kecik Adam tu... Ya ALLAH... hambamu ni berharap sangat-sangat... Penatnya hanya ALLAH sahaja yang tahu..

No comments:

Post a Comment

Ringankan jejari manis anda, untuk menulis disini: