Pages

Wednesday, May 13, 2015

FEELING HAPPY

Assalamualaikum,

Alhamdulillah.. syukur... lately rasa happy sangat... happy for no reason.. and hope this feeling will continuously.. maybe dah set my mind to be happy... and always think positive although negative thinking kadang-kadang datang bertamu kat hati ni... but try to swicth back to positive :-)

Tips.... be nice to others, and we will get the same. insyaallah. mudahkan kerja orang.. orang pun akan mudah kan kerja kita.. Now i'm listening hot fm online... bestnya.... ulangan temubual TZ dan Yuhanis pagi tadi... Pagi tadi tak sempat dengar.. so sad....today 2nd last episod for #hatiperempuan dah nak habis dah citer ni kan... Ramai yang marah-marahkan yuhanis sebab kayu la, hati keras macam batu la... but i't's ok.. Aku still layan jugak.. tapi dah miss banyak episod... Layan online kat tonton je sekarang ni.. tak sempat la nak tengok kat rumah.. lepas tu time pulak memang tak kena la kan... maghrib kot.... tak sesuai la... hu hu hu.. plus nak layan si kecik adam tu lagi kan... Seriusly ramainya peminat syahrul ridzwan. And i'm one of them (jangan marah aaa hi hi hi).. Good for him.. for his career. Actually aku start follow SR since drama maskara dan Love you Mr. arrogant

Nak layan Hot FM dulu... k bye

No comments:

Post a Comment

Ringankan jejari manis anda, untuk menulis disini: