Pages

Tuesday, December 16, 2014

MENGHITUNG HARI

Assalamualaikum....

Buat apa tu uols... Aku tengah mengira dan menghitung hari sekarang ni.. Now dah 39 week +++ hu hu hu.. Hari ni dah 16 Disember 2014. Due aku 19 Disember 2014. Kalau tak de tanda-tanda nak bersalin jugak kena menyerah diri ke Hospital la ni.. Kalau hospital goverment diorang still bagi masa lagi seminggu, next check up 22 Disember ni.. Tapi disebabkan dah decide nak bersalin dekat private kali ni, so 18 Disember ni dah nak kena admit.. kena induce.. erm.... risau pulak.. sebab tak pernah induce sebelum ni.. Tapi nak tak nak kena jugak la.. sebab risau jugak komplikasi atau apa-apa yang bakal berlaku nanti kan.. 

Seronok bila dengar one of my friend pun pregnant jugak.. hi hi dah dapat pass baton.. tapi pass baton kepada orang jauh... Tak sabar nak dengar perkhabaran gembira dari orang-orang lain lagi..