Pages

Friday, November 28, 2014

DAH BERJAYA DAFTAR SYARIKAT

Assalamualaikum...

Dapat PC baru.. Seronok menaip... Keyboard ni lembut jer.. hi hi hi... Saiz monitor pun hambek kau... Besar yang amat... 

Now Kandungan dah masuk minggu ke 37.. Belakang dah start sakit... Masa mengandung dekat Alisha dulu tak pernah rasa sakit macam ni. Sakit masa nak bersalin je. Tapi kali ni lain macam pulak.. Start 36 minggu dah rasa sakit-sakit pinggang, sakit bontot... Start 2 hari yang lepas dah mula sakit belakang... Adoiiii... tak boleh berdiri lama sangat.. dan tak boleh nak membongkok.. Sakit.. hu hu hu hu...

Minggu ni minggu paling busy pada aku... tapi bukan urusan kerja.. tapi urusan persendirian.. hi hi hi.. dari isnin sampai jumaat, lunch hour je mesti keluar.. Hari ni, pergi SSM untuk daftar syarikat.. Alhamdulillah.. urusan pendaftaran syarikat kejap sangat.. tak lama pun.. Lega rasa bila urusan daftar syarikat ni selesai... My En Hubby yang beria-ia sangat ni.. Kalau ikutkan aku macam nak hold dulu.. Tapi My En Hubby cakap.. better buat sekarang.. Aku ikutkan je la.. Lagi pun dia yang keluarkan kos nya... hi hi hi... Yup.. My En Hubby support aku untuk bisness aku yang baru ni.. Nama Syarikat pun My En Hubby yang pilih... Alhamdulillah.. Syukur... Dan sale pun tak henti-henti... Alhamdulillah.. Rezeki anak-anak.. Alisha dan Coming Baby..

Now... tengah plan nak fikir strategi baru untuk bisness... Semoga dipermudahkan hendaknya.. Amin..

3 comments:

  1. Tahniah.Semoga biz bertambah maju dan dimurahkan rezeki Allah.Amin

    ReplyDelete
  2. Salam kenal! Saya dari team Kumpulbagi.
    Jika Anda mau share dan download files dengan gampang kunjungi page kami di: www.kumpulbagi.com
    Semuanya gratis, cepat dan tanpa limitasi. Anda bisa upload sebanyak files (audio, video, pdf, jpg, dll.), membuat koleksi berkas dan bagikan dengan lainya.
    Coba servis kami tanpa registrasi:)

    ReplyDelete
  3. Tahniah Khaiza. Bertuah dapat suami yg supporter kan, mg rezeki melimpah ruah pasni...;)

    ReplyDelete

Ringankan jejari manis anda, untuk menulis disini: