Pages

Monday, October 13, 2014

BELI PATUNG DAN SWEATER FROZEN

Demam  Frozen tak habis-habis lagi... Walaupun dah agak lama movie ni di tayangkan.. Alisha pun sama... Siang malam asyik frozen je.. Dan dah banyak barang-barang frozen yang aku beli untuk dia.. Bagi yang ada anak perempuan mesti tau kan macam mana... jadi kat sini aku nak share kat mana nak beli toys @ patung frozen dan sweater frozen yang korang boleh survey dan berhajat / bercadang nak beli.

Disney Frozen ANNA Doll (40cm)
Price: RM35.00 (Add Postage RM6 (SM), RM8 (SS)
Length about 40cm, width about 10cm
Plush toy. Soft and Comfy. No Box.
Come with Plastic Bag. Pictures are original shots.

Disney Frozen ELSA Doll (40cm)
Price: RM35.00 (Add Postage RM6 (SM), RM8 (SS)
Length about 40cm, width about 10cm
Plush toy. Soft and Comfy. No Box.
Come with Plastic Bag. Pictures are original shots.

Price : RM24
Postage : RM6 (SM), RM8(SS)
Disney Frozen OLAF Doll (30cm)
Length is 30cm. Detachable Velcro Tape.

Plush toy. Soft and Comfy. Come with Plastic Bag
Patung Olaf pun ada tau.. Patung ni sekarang tengah HOT!!! ramai yang beli.. 
Baru je restock ni.. InsyaALLAH stok banyak lagi
Blue FROZEN ELSA Sweater
Price: RM35.00
SKU: BLUE
- Postage RM6 (SM), RM8 (SS)

BLUE Organza Elsa Dress 
Price: RM30.00 (Add Postage RM6 (SM), RM8 (SS)
Product Description :
Cotton Material. May haveA minor defects due to mass production.

Comel je kan tengok frozen ni... OK.. korang boleh pergi dekat page ni Beli Toys / Patung Frozen 
InsyaALLAH... Harga boleh dikira berpatutan..

Happy Shopping!!!!!

1 comment:

Ringankan jejari manis anda, untuk menulis disini: