Pages

Tuesday, July 1, 2014

CERITA CUTI SEKOLAH YANG LEPAS...

Entry ni adalah entry terperam... karang-karang tak siap... karang-karang masih tak siap.. jadi hari ni.. kita siapkan entry penuh ni ea..

Banyak perkara yang dibuat masa cuti sekolah lepas... Maybe tak semua kot dimuatkan dalam ni.. Kang berjela pulak entry ni.. Quality time with family digunakan sebaik mungkin.. Seperti biasa.. aktiviti jalan-jalan adalah wajib.. 

Apa yang kitaorang buat :

1. Menghadiri Undangan Kenduri.. 
Time ni memang teringin nak makan nasi minyak.. Yes!!!! Hasrat Mak Yong tercapai..

 2. Jalan-jalan ke JUSCO equin... Dah lama nak tindik telinga Alisha.. Tapi baru kini tercapai.. Ini pun sebab dah lama dia minta nak pakai subang.. Tapi mama yang tak bawa pergi.. Sebab plan nak buat dekat kedai Kakak ipar.. senang sikit.. lagi satu motip.. boleh usha rantai tangan baru.. or cincin baru.. pricing pun mesti la kurang sikit dari kedai lain kan.. (^_*) 

Dah lama My En Hubby bg green light.. tp still tak sampai seru.. sebab yang ada pun jarang pakai.. aku pulak memang jenis yang jarang nak pakai accessories ni..

 Alhamdulillah... Alisha OK dan tak nangis pun.. cuma masa mula-mula lepas tindik je.. dia macam terdiam sikit.. lidah kelu tak berbicara.. hahaha.. terkejut agaknya.. Ni kitaorang buat dekat Poh Kong Jusco Equin.

3.  Jalan-jalan pergi floria... Destinasi yang tidak disangka.. 
Tetiba My En Hubby ajak.. Aku OK jer.. mana-mana pun boleh..

 


Seperti biasa.. u're our hero..
semua barang dikendong.. photographer pun ia jugak.. sebab tu gambar abah kurang (^_^)

 
 

And last Pic.. tudung dah terbang... kejap jer.. berpeluh2 anak mama... 


 Bila angin kuat.. kipas2 ni semua berpusing... cantik sangat.. colourful..

 Kitaorang pergi pagi.. dalam kul 9 macam tu.. Kejap je jalan-jalan pastu terus balik.. sebab mak yong dah capek..


2 comments:

  1. akak pregnant erk?
    tahniah..
    tak sempat pon pergi pesta floria hihi..
    berpa akak tindik telinga alisha dekat poh kong equine tu?

    ReplyDelete

Ringankan jejari manis anda, untuk menulis disini: