Pages

Wednesday, June 4, 2014

BUKAN MUDAH UNTUK MENJADI KAWAN ATAU SAHABAT

Alhamdulillah... 

Kerja semalam settle... tunggu bos sign surat jer.. Lega...

Tapi hari ni feel really really upset... seriusly... bukan niat pun.. Only kidding... Menjaga hati sendiri pun susah.. apatah lagi menjaga hati orang.. 

Why???

I'm Sorry...... Really Sorry

i'll make sure after this memang tak kan cakap dah pasal benda ni... Just play safe.. Only silent.... and silence... only that way yang boleh selamatkan keadaan... 

Aku juga banyak terasa... banyak sangat... Tapi... Siapalah aku... 

Aku dengan cara aku sendiri.. Selalu diam kan... sebab taknak jadi macma ni la... rasa kecik hati sana... kecik hati sini... Masing-masing dah besar.. dah boleh fikir mana baik mana buruk..

Aku manusia biasa.... aku juga pernah buat silap.. aku bukan sempurna.. aku juga bukan malaikat.. 

Really need My En Hubby right now :-(

Semoga aku sentiasa bertabah... Dugaan hidup dan cabaran tak semuanya mudah untuk kita harungi.. Bukan Mudah untuk jadi kawan atau sahabat.. I know... aku hanya kawan.. dan bukan sahabat.. untuk menjadi sahabat sangat susah... tak semua orang boleh buat.. dan aku lebih prefer menjadi kawan dari sahabat.. aku tak mampu jadi sahabat.. sebab aku tahu kemampuan aku setakat mana...

#HopeJabatanNiBakalDiKopratKan
#ReallyReallyHope 
#ThisIsMyBlog
#BolehTulisApaSajaYangAkuRasa
#ReleaseTension

4 comments:

  1. Replies
    1. hihihi... biasa la.. adat berkawan.. kadang2 kita tak perasan orang terasa dengan apa yg kita kata... Lumrah... Insyaallah.. semuanya akan baik2 saja..

      BTW tq ambik berat

      Delete

Ringankan jejari manis anda, untuk menulis disini: