Pages

Tuesday, June 3, 2014

BELAJAR BUAT BAJU SENDIRI - BLOUSE

Tengah search pola blouse.. tetiba nak buat sendiri.. Ada mintak orang ajarkan.. Tapi ada yang tak berapa mahir.. so tak berani nak ajar, katanya kena tuntut ilmu lagi before turunkan ilmu ke orang lain.. ada jugak tanya pada yang mahir.. tapi tak de masa sebabnya tempahan raya banyak.. hu hu hu..

Nak tak nak.. kena la berguru dengan En.Google.. Alhamdulillah.. Jumpa satu blog ni yang memang share pelbagai jenis teknik jahitan dan pola baju... hi hi hi... happy happy happy... 

 
Bagi yang nak belajar teknik jahit dan dapatkan pola blouse, jubah, baju kurung atau pelbagai jenis baju lagi boleh pergi link ni : http://kedaijahitku-jahit.blogspot.com


Tapi :-( 


Macam susahnya kalau belajar online ni... arghhhh....  susahnya nak faham kan teknik nak buat pola... tolak itu tambah ini bahagi itu.. 

OK... tak pe... jangan give up.. tak semua benda senangkan... nak senang pergi JUSCO beli je yang dah siap... Habissss cerita....

No comments:

Post a Comment

Ringankan jejari manis anda, untuk menulis disini: