Pages

Thursday, April 3, 2014

BADAN BERANGIN!!!! GASTRIK!!!

Lalely Badan aku dah mula rasa angin-angin.. lambat makan sikit pun dah mula berangin perut ni.. kata orang kena betul-betul care pasal ni.. kang jadi gastrik pula.. So now aku dah mula consume peppermint Ginger dari Shaklee..
 
Kebaikkan Pepermint Ginger Plus ni adalah :
- Memberi kesan lega kepada perut
- Menolong penghadaman
- Melegakan sakit perut.
 
 Harga : RM45 / 90biji tablet

Alhamdulillah.. dah kurang angin kat dalam badan ni.. Sebelum ni badan berangin sampai rasa nak muntah.. perut pun asyik sebu je.. Makan lambat sikit pun tak boleh.. mula la cirit-birit, pening-pening, muntah-muntah.. dah makan orang mengandung pula.. 

Selain dari tu.. aku juga amalkan ESP Shaklee.. ESP ni bagus untuk tambah tenaga.. so boleh elakan rasa letih... selain tu jugak untuk membantu kurangkan rasa lapar... ataupun istilah lain mengeyangkan perut.. So tak de la selalu perut kosong kan.. ESP ni juga aku sarankan pada yang berpuasa.. rasa kenyang je.. tak de la rasa lapar sangat nanti.. nak-nak pula masa 1st day puasa kan..

ESP ni juga bagus untuk wanita-wanit hamil dan menyusu.. boleh banyakan susu badan.. dan juga extra benefit kulit uols nampak lebih cantik, halus dan gebu je... sapa tak nak kan...  1 produk tapi banyak benefitnya...


Harga ESP Shaklee : RM150 / 1 jar.. Boleh tahan 4 bulan.. memang berbaloi-baloi..  Menarik kan.. Ramai yang cakap barangan Shaklee mahal.. Barang yang berkualiti mesti la mahal.. Uols pun kalau nak beli handbag or kasut mesti nak yang berkualiti kan.. untuk kesihatan of course la kita mencari yang terbaik jugak.. betul tak..

Barangan Shaklee memang mahal.. tidak dinafikan.. tetapi uols hanya keluarkan kos 4 bulan sekali sahaja.. Jadi nak kata mahal sangat tu tak de la.. Bila dikira-kira 150 / 4 bulan.. uols cuma keluarkan kos hanya RM37.50 untuk 1 bulan.. JIMAT kan.....

Bagi yang nak dapatkan produk Shaklee boleh PM saya di FB page : Shaklee By Khaiza atau wassup ke 019-4296954.. insyaallah saya akan cuba guide anda untuk dapatkan hasil terbaik.. InsyaALLAH..

No comments:

Post a Comment

Ringankan jejari manis anda, untuk menulis disini: