Pages

Monday, March 31, 2014

ALHAMDULILLAH... MY HUBBY SELAMAT PERGI DAN SELAMAT PULANG

Alhamdulillah... Syukur...
My En Hubby selamat pergi dan selamat pulang.. Risau jugak sebab semalam dari Kuching ke KLIA.. flight ada problem, dalam pukul 3 lebih aku dapat mesej bgtau dia dah dalam flight.. tetiba kul 4.15pm macam tu dapat call, katanya pilot announce kena turun balik.. pastu nampak beberapa technician tengah buat sumthing...Bila diberitahu tentang perkara ni of course la hati mula tak tenteram.. . Insiden MH370 masih lagi terbayang-bayang.. Tapi alhamdulillah... Syukur sangat.. semuanya selamat. tapi Alhamdulillah.. semuanya selamat dengan kerja-kerja dari staf-staf MAS yang terlibat.. Terima Kasih MAS atas usaha korang semua bertungkus-lumus memberikan yang terbaik... Walaupun ketika ni ramai yang bagi tanggapan negatif.. tapi insyaALLAH masih ada lagi orang yang memberi sokongan kepada MAS..

Nak selitkan sikit kata-kata ni, peringatan untuk diri sendiri jugak..


InsyaALLAH... aku akan belajar untuk menjadi isteri yang solehah.. Amin..

No comments:

Post a Comment

Ringankan jejari manis anda, untuk menulis disini: