Pages

Wednesday, January 15, 2014

SAMBUTAN MAULIDUR RASUL 1435H

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera,

Semalam Cuti Umum semperna MaulidurRasul.. Jadi diharap tidak terlewat untuk aku ucapkan SALAM MAULIDURRASUL untuk semua rakyat Malaysia yang seagama.

Alhamdulillah... hari ini masih lagi bernafas.. Ku panjatkan kesyukuran ke hadrat mu Illahi.. 

Pagi ni My Little Princess Berbaju Kurung untuk sambuatan Maulidur Rasul di tadika. Erm.. seriusly my little princess tak banyak koleksi baju kurung.. 

 

Nampak tak muka macam xcited giler....  kalau ikutkan dia suh MAMA ikut dia..
Boleh macam gitu.. tak boleh la sayang.. MAMA kena kursus.. hi hi.. alasan mesti yang terbaik.. kadang-kadang terpaksa menipu.. tapi menipu untuk kebaikkan..Lately terlalu banyak soalannya... Jenuh MAMA nak jawab sayang...Dan ni soalan semalam... soalan sebelum tido..

"MAMA, kenapa alisha kena pergi school"
Nampak tak ayat mcm tak nak pergi school je kan.. macam2 alasan dia cipta.. Apa-apa je la sayang... Janji everyday Alisha pergi school walaupun hari-hari ada je alasannya..


No comments:

Post a Comment

Ringankan jejari manis anda, untuk menulis disini: