Pages

Tuesday, January 21, 2014

PERSEDIAAN TADIKA UNTUK ALISHA

Assalamualaikum and Good Morning..

Hai hai hai.. 
Entry ni sepatutnya ditulis tahun lepas.. tapi :-( something happen suddenly.. BONDA sakit dan telah menghadap penciptanya pada 2 Januari 2014.. Al-fatihah untuk BONDA 

OK.... Juz to share.. preparation for my little princes.. anak mama dah besar.. dah mula sekolah.. erm.. sedih.. selalunya perkara-perkara baru yang Alisha buat aku akan story dengan BONDA.. tapi kini dan selamanya tiada lagi pendengar setia aku yang bernama BONDA.. Ya Allah.. jaga la air mata ku ini.. supaya tidak tumpah lagi... Tabahkan lah hati aku Ya Allah... Aku redha dengan ketentuanmu Ya Allah... Ya Allah.. kuatkan semangat aku.. Masih ada hati yang aku perlu jaga sebaiknya.. iaitu AYAHANDA... sekarang AYAHANDA lah pengganti BONDA.. 

Cer tengok ni :

OK... sticker nama ni aku tempah last year lagi.. aku tak survey pun.. juz search dekat google.. dan rasa macam berbaloi.. then order.. banyak lagi corak-corak yang menarik.. cartoon pun ada.. yg kaler-kaler pun ada.. tapi aku pilih yang simple je.. RM5 untuk 100pcs.. For me.. boleh la.. 

Dan... ni semua barang-barang untuk my little princess bawa pergi schooll...

Disini ada koleksi sticker nama yang cantik-cantik yang korang boleh pilih if korang nak buat sticker nama ni kelak...

 

Pada yang nak order boleh je sms/whatsapp directly : 013-6323715
atau pergi je dekat : 
WEB >> www.fissticker.com
FB : Fissticker




No comments:

Post a Comment

Ringankan jejari manis anda, untuk menulis disini: