Pages

Tuesday, January 21, 2014

AK Arrogant - Azlee Khairi

Assalamualaikum...

Hari ni macam lenyang sikit.. phone pun macam segan silu je nak berbunyi pagi ni.. OK la.. boleh relax sikit... Kasi can untuk aku karang entry... 

Actually.. now aku tengah blogwalking.. lama giler tak blogwalking ke blogger2 lain.. so kali ni macam ada masa terluang so.. it's time.. Jom blogwalking... 

Juz nak share.. terbaca entry di Blog ini "buzzera". Azlee Khairi, pelakon drama Love You Mr.Arrogant dah lancarkan produk penjagaan kulit jenama sendiri yang diberi nama AK Arrogant. Harga RM189 kena beli dekat stokis yang dilantik.. Erm.. satu perancangan yang good for him.. sebabnya kita kena sediakan payung sebelum hujan.. tak kira la artis ke bukan artis ke.. mesti ada perancangan.. hidup kita ni macam roda je kan.. kadang-kadang kita senang.. masa depan kita tak pasti.. betul tak... Semoga dengan pelancaran produk baru ni, karier Azlee Khairi semakin baik dan bertambah baik..


1 comment:

  1. tq jgk utk khaiza sudi jln2 blog Alycia.. Alycia pun dah jarang dpt blog walking jenguk kwn2 ;)

    ReplyDelete

Ringankan jejari manis anda, untuk menulis disini: