Pages

Thursday, November 28, 2013

1ST TIME CUBA SUBWAY

Assalamualaikum,

Aku sebenar-benarnya memang sangat-sangat tak suka burger.. Tak kisah la burger apa pun.. Coz aku rasa mcm muak sikit bila makan.. Tapi kali ni adalah kali pertama aku try subway... 
 

OK reasonnya.. Lunch hari ni seperti biasa dating dengan En Hubby... Tapi tak tau nak makan apa.. My En Hubby memang dah lama ajak makan subway ni.. sebelum ni dia pernah jugak tapau bawa balik.. tp aku tak pernah makan pun.

My En Hubby cakap :
"kita makan dekat subway lah... erm.. tapi ayang tak suka roti/burger"

mula-mula memang erk... makan dekat subway????
bila fikir-fikir balik dah banyak kali dia ajak tapi tak pernah pun aku pergi.. tapi kali ni aku jawab :
"OK... Jom.. Why not kali ni ayang cuba apa yang abang suka..."

Mula-mula My En Hubby macam terkedu... 
"Iye ke nih???? tak pe ker??? boleh ke??? kalau tak nak kita makan yang lain..."

Demi menghargai kesetiaan My En Hubby yang selama ni banyak susah dan senang dengan aku.. Setiap hari walaupun sibuk still boleh temankan aku untuk urusan pos dan COD dekat customer-customer aku, jadi hari ini aku gagah kan juga try subway ni... And... Not Bad.. Boleh jer makan.. Habis pula tu..

moralnya : jangan cakap tidak sebelum mencuba... yeayyyyyyy... happyyyyy...

BELLA VITA - KELUARAN NEELOFA

Assalamualaikum... Hi all..
Hari ni nak share Produk Supplement keluaran neelofa iaitu Bella Vita. Actually dah lama produk ni dipasaran since 2012.. Tapi baru-baru ni je aku baru tahu tentang produk ni.. itu pun dalam program Selebriti Biz - Astro.. Kalau uols semua pun layan program ni mesti semua dah tahu kan.. Kebanyakkan artis dah keluaran dgn produk sendiri.. 

Contoh :  
- Rozita Che Wan & Ayu Raudhah : Butik Padusi 
- Ashraf Muslim - Beras Jenama MUSLIM
- Atilia Haron, Yasmin Hani & Daphne Iking - BaaJooKoo

Ramai lagi la.. 

Tapi sekarang ni nak cerita pasal Bella Vita je..


Fungsinya.. mesti la untuk kecantikan, keanjalan kulit dan untuk awet muda..Selain tu juga ianya baik untuk kesihatan rambut, kuku, sendi tan tulang. BellaVita dirumus dengan pelbagai buah-buahan dan sayur-sayuran yang telah ditanam di Perancis, menyediakan sumber utama antioksidan untuk meningkatkan sistem pertahanan badan dan untuk membantu mencegah penyakit degeneratif. Prebiotik yang berkualiti tinggi adalah salah satu BellaVita bahan aktif yang membantu untuk mengimbangi usus mikro flora dan membina semula sistem usus masa ke masa. Ini seterusnya meningkatkan penyerapan kolagen dan lain-lain nutrien dalam badan.
  
Kandungan Bella Vita :
BellaVita juga mengandungi Brazil Acai Berry, Resveratrol, Glutathione, Asid Hyaluronic, Asid Alfa Lipoik, Ekstrak Biji Anggur, Ekstrak Manjakani, Kacip Fatimah Extract dan Peru Ekstrak Akar Maca, yang kesemuanya adalah sangat berkesan dalam membantu untuk memulihkan belia dan kecantikan. Gabungan bahan-bahan premium berjenama memberikan suplemen yang kuat untuk membantu mengekalkan kecantikan dan kesejahteraan dalam anda pada tahun-tahun hadapan, untuk menjalani kehidupan yang lebih sihat dan cergas.

Harga Bella Vita adalah RM179 untuk 1 kotak

Untuk dapatkan produk ni boleh directly contact : Salina at salinashamsudin@yahoo.com  

Dan ini adalah salah satu sesi photoshot diorg yang aku snap dari TV



3 Generasi... 

Wednesday, November 27, 2013

SEMOGA BAHAGIA BERPANJANGAN

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera,

Pagi ni bersiaran awal sikit di Blog kesayangan aku ni.. Lately banyak perkara-perkara positif yang berlaku dalam hidup aku. Alhamdulillah.. Syukur ke hadratmu Ya ALLAH. Semoga apa yang aku lalui sekarang ni akan kekal berpanjangan.. 

Tak dapat nak story panjang-panjang.. Kesuntukan masa.. jap lagi nak gerak ke KLIA.. ada Taklimat..
OK.. Next Time maybe..

Bye..

Monday, November 25, 2013

HIDROKUINON

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera,

Tetiba ternampak ada yang post kat FB berkenaan dengan Hidrokuinon.. Since saya pun dalam persekitaran bisness berkenaan dengan dunia kecantikan dan kesihatan ni, jadi saya terpanggil untuk share info berkenaan Hidrokuinon ni.. Actually dah lama benda ni di perkatakan.. cuma maybe sometime kita sendiri pun tak sure apa tu Hidrokuinon.. Jadi kat sini, saya akan share sikit ea..


HIDROKUINON
Iaitu racun yang selalu digunakan pada krim malam dan krim pemutih. Racun ini telah diharamkan di bawah Akta Racun 1952 kecuali di bawah kawalan doktor/farmasi.

Ia sebenarnya bahan peluntur filem, getah, rambut dan sebagainya. Sifat pelunturnya boleh menghakis lapisan luar kulit (epidermis) dan menghalang pembentukan melanin. (Melanin adalah pigmen pada kulit sebagai pelindung yang berwarna gelap/coklat).

Penghakisan melanin dengan cepat menyebabkan muka menjadi putih manakala parut dan jeragat boleh hilang. Ini menyebabkan ramai pengguna tertarik. Pada peringkat awal penggunaannya, ramai pengguna terpedaya kerana kulit menjadi putih dan jeragat boleh hilang.

Sebenarnya kulit yang putih oleh hakisan hidrokuinon tidak akan kekal lama kerana kulit muka akan kembali kepada warna asal oleh proses melanin tadi. Untuk terus kekal kelihatan putih, pengguna terpaksa menggunakan produk berhidrokuinon dengan lebih banyak lagi. 

Jadi.. lepas ni kalau nak beli apa-apa produk mesti berhati-hati ea.. pastikan tiada barang-barang terlarang seperti hidrokuinon ni dalam kosmetik kita..
all this info copy and paste from FB page TREENEA..
Sharing is Caring

Tuesday, November 19, 2013

TESTIMONI MAIXARA C SENTIAL - JERAWAT MAKIN KURANG

Hari ini saya ingin berkongsi satu lagi testimoni pengguna Maixara C-Sential. Pengguna ini mempunyai masalah jerawat, kesan parut dan jeragat yang nipis. Hasil penggunaan Maixara C-Sential 2biji sehari selama 8 hari berturut-turut hasil yang dialami jerawat makin hilang, kesan parut pun makin pudar disamping kulit wajah rasa lebih halus dan lembap.

Now.. saya nak buat clearance sale Maixara C Sential, sekarang hanya tinggal 2 kotak sahaja.. harga super duper special.. Hanya RM70 sahaja. Nak order boleh PM segera ke Khaiza Beauty Shop atau boleh je sms/whastapp ke 019-4296954. Stok memang sangat-sangat terhad. Promosi Maixara C Sential ni sehingga stok habis je tau. Lepas ni dah tak de promosi :-)
 

Monday, November 18, 2013

TIPS : BANYAKKAN SUSU IBU

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera,

Hi.. ibu-ibu diluar sana... Lately banyak dapat perkhabaran dari rakan-rakan ofis, rakan-rakan blogger dan rakan-rakan FB yang masing-masing baru menimang cahaya mata.. Alhamdulillah.. Tahniah diucapkan kepada semua ea.. Tumpang happy untuk kalian semua... Insyaallah masa aku akan tiba nanti.. Amin..

Tapi tu la.. ramai juga yang PM ada masalah penghasilan susu untuk baby.. Erm... kadang-kadang kita terlalu exited untuk menyusukan baby.. tapi susu pulak kurang kan.. Dont worry.. kat sini saya akan kongsikan tips untuk banyakkan susu..

OK.. cer tengok testimoni ni >>
 OK... testimoni kat atas ni adalah customer saya sendiri tau.. Customer ni consume Set Menyusu Shaklee. Apa yang terkandung dalam set menyusu basic ni?? Jom kita tengok 

Ni set basic je tau
 
Set ni ada 2 item :
1. ESP Shaklee - perisa vanilla, berbentuk powder
2. Alfalfa - berbentuk tablet, ada 2 size (botol kecil - 330biji dan botol besar - 700 biji)
Set ni memang betul-betul budget ea.. 
Harga set menyusu shaklee ni :
RM204 - bagi alfalfa saiz kecil
RM248 - bagi alfalfa saiz besar 

**harga adalah harga sebelum diskaun.. sila like page Shaklee By Khaiza untuk harga istimewa


Dan yang ini pula Set Menyusu dan Slimming Untuk Ibu menyusu. Sambil-sambil menyusu, sambil-sambil kuruskan badan.. OK tak? Mesti ada yang tertarik kan.. Biasa la..ibu-ibu kan perlukan zat yang untuk dapatkan susu yang pekat dan berkualiti untuk anak anda.. Jadi cara pemakanan pun kena jaga.. betul tak.. Kata orang bila menyusu ni kita cepat rasa lapar.. itu yang kebanyakkannya lepas je bersalin mula la badan mendadak-dadak naik kan.. So jangan risau.. now dah ada slimming set + breasfeed set untuk anda.. Jimat kan.. 2 dalam 1.

Apa yang terdapat dalam set ni :
1. ESP Shaklee
 - Membantu untuk pengeluaran sus yang lebih berkualiti. Pekat.

2. Alfalfa (Milk Booster)
 - Raja Segala Tumbuhan, sumber mikronutrion yang paling kaya, membuatkan sistem badan berjalan lancar, sebagai milk booster-bagi ibu-ibu yang menyusukan, membantu dalam hal kewanitaan termasuklah menyelesaikan masalah keputihan.

3. VitaLea (Ada 120biji0
- Dipanggil juga sebagai multivitamin. Mengandungi vitamin dan galian yang diperlukan oleh tubuh badan manusia, formula lengkap dengan zat besi. Vita Lea adalah multivitamin dan multimineral, yang mengandungi 23 jenis vitamin mineral yang lengkap untuk keperluan harian. Membekalkan tubuh ibu dengan nutrient yang perlu agar ibu sentiasa sihat, cergas dan bertenaga. Dilengkapi dengan zat besi yang amat diperlukan oleh ibu yang menyusukan anak.

4. Lecithin (Ada 180 biji, berbentuk kapsul)
- Membantu untuk memecah lemak badan anda.

HARGA :
Harga untuk slimming breastfeed set ni adalah 
- RM389 - bagi set Alfalfa botol besar (700biji)
- RM345 - bagi set Alfalfa -botol kecil (330 biji)

OK... uols nampak macam mahal kan.. dont worry... kebanyakkan supplement shaklee bertahan dan boleh digunakan sehingga 3 - 4 bulan.. so juz imagine RM345 / 4 bulan.. Lebih kurang dalam RM87 yang perlu anda spend untuk 1 bulan... so tak de la mahal sangat pun kan.. kalau nak banding kan dengan amount yang uols spend untuk benda-benda lain.. Kos yang uols perlu spend hanya la 4 bulan sekali sahaja... 

Dan ada yang lagi special untuk anda-anda semua... Harga yang saya display kat atas tu harga before diskaun tau.. jadi yang nak dapat kan harga diskaun boleh PM saya ke Shaklee By Khaiza. Yang belum like, Jom la like.. banyak info yang saya kongsikan dekat page tau.. Kadang-kadang tak sempat nak post kat sini..

Untuk urusan COD sekitar kawasan-kawasan dibawah ni boleh call/sms/whatsapp :
COD PUTRAJAYA = 019-4296954 @ 012-3135194
COD IPOH = 012-4336327 @ 011-16407050

COSMODERM VITAMIN E MAKE UP REMOVER


Sedikit info mengenai Vitamin E Make Up Remover..
1. Membantu masalah kantung minyak atau oil seed dgn penggunaan yg konsisten
2. Menanggalkan solekan 2 kali lebih pantas dr make up remover lain.. Guna jari pun boleh, jimat xperlu facial cotton!
3. Ia sgt lembut utk digunakan dibahagian mata dan bibir
4. Tak pedihkan mata
5. Utk semua jenis kulit

Harga cosmoderm vitamin e make-up remover ni adalah RM16.90, tapi sekarang ada diskaun 20% tau. Untuk info bole view website rasmi cosmoderm di

Mekap remover adalah paling penting untuk membuang solekan yang menjadi penyebab utama kepada masalah kulit sekiranya tidak dibersihkan dengan betul dan sempurna.

Selamat mencuba!  

p/s : all this info and pic copy paste from FB page 
 Cosmoderm (Halal Personal Care Products) 

Monday, November 11, 2013

SUPRISE DARI MY EN HUBBY

3 November 2013 aritu My En Hubby kena bertugas semperna Pilihanraya Kecil (PRK) Dun Sungai Limau, Kedah.
Perjalanan ke Kedah My En Hubby naik Bas.. Dalam pukul 10 lebih baru sampai Kedah.. OTW ke Kedah tu, Bas pula problem.. sian My En Hubby.. Keluar dari rumah pukul 8 lebih.. sampai sana hampir-hampir pukul 11 malam. Penat gile dia.. Esoknya pagi-pagi dah nak kena gerak ke Dewan Penjumlahan Undi, Sekolah Menengah Agama Yan.. 

5 November 2013, My En Hubby balik.. kalau ikutkan dalam pukul 11 pagi baru gerak dari Kedah.. Tapi alih-alih kul 11 dah sampai rumah... al kisahnya... boleh dia ambik tiket flight untuk balik sini...ish ish ish.... Memang betul-betul terkejut aku di buatnya... Surprise katanya.. tapi surprise kali ni memang betul-betul menjadi.. Me.... Of Course la happy Giler :-) 

Tapi... dalam kul 10 macam tu My En Hubby dah sampai KLIA.. Actually aku call 4 kali.. tapi handphone off... ingat ke My En Hubby merajuk.. Coz malam lepas selesai PRK, My En Hubby call tapi aku tak jawab... sebab dah tidoo.. dan pagi-pagi dia call pun aku tak jawab.. coz masih tidooo.... ha ha ha... 

Dalam hati ni... macam-macam terdetik.. My En Hubby ni jarang off phone.. alih-alih tak boleh call..

Then... bila My En Hubby sampai KLIA... My En Hubby call... katanya nak biar je sampai depan rumah.. ketuk pintu.. nak buat suprise untuk aku.. tapi bila on phone tengok banyak miss call.. tak sampai hati katanya.. itu yang di call balik.. Erm... sweet plak rasa... hopefully moments macam ni continue sepanjang perkahwinan kami dan harap-harap hingga ke jannah... Insyaallah.. Amin 

Surprise ni actually tak perlu hadiah mahal-mahal ke, sejambak bunga ke... cukup dia ada depan mata kita je.. itu yang paling istimewa..

MAJLIS PERTUNANGAN DAN PERNIKAHAN FIZO OMAR DAN MAWAR FAREEDA

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera,

Weekend lepas mesti ada yang tertunggu-tunggu depan TV kan.. tengok TV9 siaran langsung majlis pertunangan Fizo Omar 28 tahun dengan anak Pengasas Butik Fareeda.. Mawar 24 tahun..

Aku sempat juga tengok siaran langsung tu..
9 November 2013 - Majlis pertunangan
 
 
 
 

Ini adalah antara gambar sekitar majlis pertunanagn fizo dan mawar yang aku snap dari siaran langsung nasi lemak kopi O, Tv 9

Malam 9 November 2013 - Majlis Berinai (Tema Bollywood)

10 November 2013 - Majlis pernikahan 

Majlis resepsi bakal diadakan di Kuala Lumpur, Kelantan dan Pulau Pinang..

Untuk gambar sekitar majlis pertunangan dan majlis pernikahan fizo dan mawar uols boleh view sini ea di FB page HOT BURGER MALAYSIA 

Tahniah untuk kedua-dua pasangan ini.. Sama cantik sama padan.. Muka pun nampak seiras je kan..

Friday, November 8, 2013

PETUA : KECILKAN LIANG ROMA @ PORI-PORI WAJAH

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera,

Ramai tak dikalangan anda semua yang mempunyai masalah pori-pori besar? Bila pori-pori besar bila kita mekap pun tak flawless sangat kan.. 

Jadi disini, aku ingin membantu anda dengan tips-tips dibawah ini :
Pertama : Guna ketul ais..
- Lepas basuh muka.. Uols boleh sapukan ketul ais yang dibalut dengan tuala kecil diwajah anda. Amalkan selang 2 atau 3 hari.. Malam selepas cuci muka

Kedua : Penggunaan Moisturizer
- Penggunaan moisturizer penting selepas cuci muka.. Ini adalah kerana semasa kita cuci muka.. pori-pori wajah akan terbuka luas. Jadi penggunaan moisturizer ini penting bagi melindungi pori-pori wajah dan mengawal minyak diwajah...

Ketiga : Penggunaan Mask
- Penggunaan mask ini boleh dilakukan 2 atau 3 kali seminggu bagi mengembalikan kesegaran dan keremajaan kulit.. Supaya tidak terlalu kering

Keempat : Penggunaan Collagen Powder

- Penggunaan Collagen Powder ini bagi membantu anda menjaga kulit anda dari dalam. Anda boleh lihat testimoni penggunaan collagen powder disini. Penggunaan Collagen Powder ini boleh membantu anda untuk kecilkan liang roma dan menjaga kulit anda dari pigmentasi akibat penuaan..

Untuk sebarang inquiry boleh PM FB page Shaklee Distributor atau whatsapp ke : 019-4296954  

Bagi yang tinggal berhampiran dengan branch Shaklee boleh juga membuat pembelian sendiri dengan menggunakan ID saya 932713 dan anda akan mendapat harga keahlian. Sila SMS (019-4296954) atau PM ke Shaklee By Khaiza  detail pembelian anda (item yang dibeli), masa dan tarikh belian untuk pengesahan anda menggunakan ID saya bagi membolehkan saya guide anda cara pengambilan yang betul. 

Bagi yang ingin menjadi ahli shaklee atau agen shaklee atau distributor shaklee juga boleh PM atau SMS saya. InsyaALLAH saya akan guide anda sebaik mungkin. 


p/s : available untuk servis penghantaran / COD sekitar putrajaya, cyberjaya, dengkil, bangi, nilai
 

COLLAGEN POWDER SHAKLEE - TRIAL PACK

Disebabkan ramai yang tanya ada tak trial pack collagen powder shaklee.. Jadi hari ni saya nak umumkan " collagen powder trial pack " is available now..

https://www.facebook.com/pages/Shaklee-By-Khaiza/328870610575740

 Bagi yang ingin kan trial pack ni boleh PM ke Shaklee By Khaiza
atau SMS/whatsapp ke 019-4296954
atau boleh emel ke khaizabeautyshop@yahoo.com

OK.. jom review sikit apa yang fungsi dan kelebihan collagen powder shaklee ni :

16 FUNGSI COLLAGEN POWDER SHAKLEE:

1. Mengurangkan kedutan dan garis-garis halus
2. Mengecilkan liang-liang roma
3. Melembapkan kulit dan mengurangkan kekeringan kulit
4. Mencerahkan dan menjadikan kulit bersih tanpa jeragat dan pigmentasi
5. Mengembalikan keanjalan kulit
6. Meningkatkan kekuatan sesendi dan memudahkan pergerakan otot-otot
7. Meningkatkan fungsi organ-organ dalaman yang memerlukan Collagen
8. Menyokong kalsium dalam tubuh dan mengurangkan kesan sakit belakang dan sendi
9. Melembapkan rambut dan memelihara rambut dari bercabang
10. Menguatkan kuku dan menjadikan kuku sihat dan berwarna pink
11. Menegangkan kembali payudara dan punggung
12. Mengurangkan garis halus pada leher
14. Menguatkan gusi anda
15. Memelihara kornea mata anda daripada kering dan cepat letih
16. Menghilangkan lingkaran gelap bawah mata

7 Bahan Utama Dalam Collagen Powder Shaklee :

https://www.facebook.com/pages/Shaklee-By-Khaiza/328870610575740


p/s : Available untuk service penghantaran / COD area Putrajaya, Bangi, Dengkil, Serdang, Cyberjaya, Nilai 
 

Thursday, November 7, 2013

DAFTAR SEBAGAI AHLI ATAU DISTRIBUTOR SHAKLEE

Assalamualaikum... Ramai yang SMS / Whastapp tanya bagaimana jadi ahli / pengedar shaklee. OK.. jadi kat sini aku nak share sikit tentang bagaimana nak daftar sebagai ahli / pengedar shaklee. Sekarang semua orang dah mula buat bisness online.. Nak tampung belanja harian.. dan ada juga yang saja suka-suka... Hobi.. Tak kisah la.. apa pun janji apa yang kita buat ni sedikit sebanyak untuk kita dan family kita jugak kan..

Daftar ahli / pengedar shaklee:
Sebenarnya istilah ahli / pengedar dan distributor ini adalah sama.. Maksud aku dalam level yang sama. 1st uols daftar status adalah sebagai 'Distributor Sahklee' . Once uols daftar sebagai ahli uols dah boleh start bisness.. Ada sesetengah orang yang daftar sebagai ahli hanya untuk dapatkan harga ahli bagi kegunaan sendiri sahaja.. Ini semua terpulang pada uols.. mana-mana pun boleh. 

Tapi bagi yang betul-betul nak active dalam bisness shaklee ini, jangan risau.. kami ada team yang kuat untuk support uols dalam bisness ni.. Everthing uols boleh tanya kalau tak tahu.. tapi yang berkisar tentang bisness shaklee dan produk-produk shaklee je la.. lain daripada tu dah diluar skop.

Kelebihan jadi ahli shaklee :
Anda dapat membuat pembelian dengah harga ahli. Setiap pembelian, anda akan diberi points yang ditukar kepada cash setiap bulan.

Bagi yang ingin menjadi ahli shaklee atau agen shaklee atau distributor shaklee juga boleh PM atau SMS saya. InsyaALLAH saya akan guide anda sebaik mungkin. 

 

 Atau bagi anda yang tinggal berdekatan HQ dan branch shaklee boleh hadir sendiri ke HQ dan cawangan-cawangan shaklee dengan mendaftar menjadi ahli di bawah saya (menggunakan ID saya 932713 sebagai sponsor), anda boleh memulakan perniagaan Shaklee anda sendiri di bawah bimbingan team kami.

GOSIP - AERIL ZAFREL, WAWA ZAINAL DAN UMMI NAZEERA

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera..

Lepas isu pernikahan rahsia antara aeril zafrel dan wawa zainal sekarang ada isu lain pula yang melanda pelakon ' Cinta Jannah ' ni.. Kali ni pula dikatakan aeril zafrel pernah bernikah dengan ummi nazeera heroin merong mahawangsa..

erm... pelbagai kontrovesi pula yang melanda aeril zafrel ni.. Yang nak baca mengenai penjelasan aeril zafrel tentang isu pernah berkahwin dengan ummi nazeera boleh klik sini ea..

Apa-apa pun doakan yang terbaik untuk aeril zafrel dan wawa zainal... Good Luck dan semoga lebih maju jaya... 

Wednesday, November 6, 2013

PEKELILING PERKHIDMATAN - PENAMBAHBAIKAN 81 SKIM PERKHIDMATAN

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera,

Baru-baru ni dalam bajet ada umumkan tentang penambahbaikan 81 Skim Perkhidmatan Awam. Jadi bagi yang ingin tahu skim apa yang tersenaraI boleh view sini ea

" Senarai Penambahbaikan 81 Skim Perkhidmatan seperti yang diumumkan dalam Bajet 2014 "

Yang nyatakan skim aku tiada dalam senarai... OK Pasrah...
 

Friday, November 1, 2013

JUALAN TUDUNG FAREEDA AISYA

Info untuk semua penggemar tudung fareeda..



 
1hb November 2013 Butik Fareeda Bandar Baru Bangi akan ditutup selama 1 hari untuk persiapan jualan tudung Fareeda Aisya dan Sofiya 'Sweet Love' pada hari Sabtu 2hb November 2013.

Sistem bernombor akan dibuka jam 7 pagi manakala Butik di buka jam 10.00 pagi hingga 7.00 petang.

Anda berpeluang bertemu dengan Duta Fareeda Mawar Fareeda Fanpage dan pelakon Fizo Omar jam 2 petang.
  

Koleksi Edisi Terhad selagi stok masih ada khas untuk peminat sebagai "Kenangan Bahagia Duta Fareeda Cik Mawar dan Pelakon Fizo Omar".
 
 Fareeda Aisya..."Seindah Ikatan Cinta". Harga Promosi RM120