Pages

Thursday, December 5, 2013

ZARA ZYA KATANYA

Assalamualaikum,

Pagi ni, My En Hubby bekalkan aku nasi..  Lauk balance semalam tak habis.. tak plan pun nak bawa bekal.. tapi disebabkan My En Hubby dah siap-siap bekal OK je la... Jimat belanja rini..


Erm.. Lately pagi-pagi My En Hubby yang masak untuk Alisha, so aku bangun je.. memang terus mandi dan siap... Everything dari memasak sampai la prepare bag Alisha My En Hubby yang buat...

Today... memang plan awal memang nak pakai shawl.. kalau ikutkan My En Hubby dia suh pakai tudung 3 layer je.. nampak lebih kemas dan cantik katanya... tapi :-( aku tak berapa suka la tudung 3 layer tu.. nampak macam kembang jer... OK.. hari ni pagi-pagi siap awal-awal.. Then cuba shawl ni..

Pagi-pagi lagi My En Hubby cakap... 
"aikkkkk... Macam Zara Zya la".. 
 iye la tu... sebab kan pakai shawl terus jadi zara zya...

Seperti biasa lunch arini My En Hubby ajak ke alamanda, ada barang nak cari katanya.. Aku ok jer... i follow... christmas kan dah makin hampir... banyak la dekorasi yang diorg tengah buat.. cantik jugak la.. 

Now.. mood nak membaca kembali... So jom kita terjah library.. so ini la hasilnya...


   Jom membaca..

1 comment:

  1. semalam G burger king jugak..kalo tak mesti terserempak jugak ni

    ReplyDelete

Ringankan jejari manis anda, untuk menulis disini: