Pages

Tuesday, December 3, 2013

TIPS UNTUK DAPAT BE NUFFNANG

Assalamualaikum....
Alhamdulillah.. Setelah 3 Tahun aktif berblogging.. erm.. tak de la aktif sangat.. ada masa update ada masa bersawang jugak blog ni...

Setelah 3 Tahun dalam dunia blogging.. and finally.... Buffered Earning Nuffnang muncul jugak kat blog aku ni.. alhamdulillah... Dah macam-macam tips aku cuba.. tapi tak jgak berhasil.. ada org cakap kena rajin-rajin update profil survey.. dah banyak kali jugak update tapi tak de pulak BE ni menyinggah kat blog aku.. Tapi alhamdulillah... finally.. muncul 2 BE dalam blog ni... Syukur.. itu rezeki ALLAH... apa yang penting still continue blogging and rajin-rajin publish post / entry... Dan yang pasti kena pandai pilih keywood dalam setiap post/ entry kita.

OK...

1 comment:

Ringankan jejari manis anda, untuk menulis disini: