Pages

Monday, December 16, 2013

SAVE THE DATE

actually i have made ​​a mistake on the last Friday.... erghhhhh.. memang giler... ha ha ha.. but today.. aku datang opis buat muka selamba.. ha ha ha..

Save the Date 17 Disember 2013 
(SAVE THE DATE ala-ala program walimatulurus che ta pula kan)
My Little Princess dah nak masuk tadika.. Aku register dekat Alif Ceria Presint 18. Senang dekat sikit dengan rumah.. actually tak de la dekat sangat tapi lebih kurang satu laluan ke ofis.. OK la sikit...

Last week dapat mesej dari admin Taska.. untuk ambil baju tadika.. Seriusly macam tak percaya je Alisha dah nak masuk tadika.. erm.. anak mama dah besar... Now Alisha sangat-sangat berminat dengan buku dan pen... OK... bagi pensil tak nak.. still nak pen.. adoiii aiii. bukan tak nak bagi pen.. tapi kadang-kadang seni kreatifnya tu tersasar ke dinding.. erm.. banyak kali kena warning ok.. nasib baik la tak berapa nak jelas sangat apa yg dia tulis dekat dinding tu.. selamat.. tapi dah tak suci bersih dah la dinding mama tu sayang... 

Ada sekali dia lukis mama dan abah... nampak juga la macam orang.. Tapi bila dua kali pandang.. erk..... tarik nafas dalam-dalam. berkata dalam hati.. macam ni ke rupa mama... teruknya.. Tapi tak pe lah.. as long dia dah berminat nak menulis dan melukis ok la.. ala lupa pulak nak snap gambar yang dia lukis.. or maybe next entry kot.. jika ada kelapangan...  

So.. esok save the date.. temujanji untuk ambil uniform tadika Alisha.. Really xcited, Tahun baru dan pengalaman baru. Everthing only for My Little Princess.. Sayang anak mama.. Hopefully Alisha well prepared untuk belajar ea sayang.. 

LOVE YOU SO MUCH..

 
 
 

No comments:

Post a Comment

Ringankan jejari manis anda, untuk menulis disini: