Pages

Monday, November 18, 2013

TIPS : BANYAKKAN SUSU IBU

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera,

Hi.. ibu-ibu diluar sana... Lately banyak dapat perkhabaran dari rakan-rakan ofis, rakan-rakan blogger dan rakan-rakan FB yang masing-masing baru menimang cahaya mata.. Alhamdulillah.. Tahniah diucapkan kepada semua ea.. Tumpang happy untuk kalian semua... Insyaallah masa aku akan tiba nanti.. Amin..

Tapi tu la.. ramai juga yang PM ada masalah penghasilan susu untuk baby.. Erm... kadang-kadang kita terlalu exited untuk menyusukan baby.. tapi susu pulak kurang kan.. Dont worry.. kat sini saya akan kongsikan tips untuk banyakkan susu..

OK.. cer tengok testimoni ni >>
 OK... testimoni kat atas ni adalah customer saya sendiri tau.. Customer ni consume Set Menyusu Shaklee. Apa yang terkandung dalam set menyusu basic ni?? Jom kita tengok 

Ni set basic je tau
 
Set ni ada 2 item :
1. ESP Shaklee - perisa vanilla, berbentuk powder
2. Alfalfa - berbentuk tablet, ada 2 size (botol kecil - 330biji dan botol besar - 700 biji)
Set ni memang betul-betul budget ea.. 
Harga set menyusu shaklee ni :
RM204 - bagi alfalfa saiz kecil
RM248 - bagi alfalfa saiz besar 

**harga adalah harga sebelum diskaun.. sila like page Shaklee By Khaiza untuk harga istimewa


Dan yang ini pula Set Menyusu dan Slimming Untuk Ibu menyusu. Sambil-sambil menyusu, sambil-sambil kuruskan badan.. OK tak? Mesti ada yang tertarik kan.. Biasa la..ibu-ibu kan perlukan zat yang untuk dapatkan susu yang pekat dan berkualiti untuk anak anda.. Jadi cara pemakanan pun kena jaga.. betul tak.. Kata orang bila menyusu ni kita cepat rasa lapar.. itu yang kebanyakkannya lepas je bersalin mula la badan mendadak-dadak naik kan.. So jangan risau.. now dah ada slimming set + breasfeed set untuk anda.. Jimat kan.. 2 dalam 1.

Apa yang terdapat dalam set ni :
1. ESP Shaklee
 - Membantu untuk pengeluaran sus yang lebih berkualiti. Pekat.

2. Alfalfa (Milk Booster)
 - Raja Segala Tumbuhan, sumber mikronutrion yang paling kaya, membuatkan sistem badan berjalan lancar, sebagai milk booster-bagi ibu-ibu yang menyusukan, membantu dalam hal kewanitaan termasuklah menyelesaikan masalah keputihan.

3. VitaLea (Ada 120biji0
- Dipanggil juga sebagai multivitamin. Mengandungi vitamin dan galian yang diperlukan oleh tubuh badan manusia, formula lengkap dengan zat besi. Vita Lea adalah multivitamin dan multimineral, yang mengandungi 23 jenis vitamin mineral yang lengkap untuk keperluan harian. Membekalkan tubuh ibu dengan nutrient yang perlu agar ibu sentiasa sihat, cergas dan bertenaga. Dilengkapi dengan zat besi yang amat diperlukan oleh ibu yang menyusukan anak.

4. Lecithin (Ada 180 biji, berbentuk kapsul)
- Membantu untuk memecah lemak badan anda.

HARGA :
Harga untuk slimming breastfeed set ni adalah 
- RM389 - bagi set Alfalfa botol besar (700biji)
- RM345 - bagi set Alfalfa -botol kecil (330 biji)

OK... uols nampak macam mahal kan.. dont worry... kebanyakkan supplement shaklee bertahan dan boleh digunakan sehingga 3 - 4 bulan.. so juz imagine RM345 / 4 bulan.. Lebih kurang dalam RM87 yang perlu anda spend untuk 1 bulan... so tak de la mahal sangat pun kan.. kalau nak banding kan dengan amount yang uols spend untuk benda-benda lain.. Kos yang uols perlu spend hanya la 4 bulan sekali sahaja... 

Dan ada yang lagi special untuk anda-anda semua... Harga yang saya display kat atas tu harga before diskaun tau.. jadi yang nak dapat kan harga diskaun boleh PM saya ke Shaklee By Khaiza. Yang belum like, Jom la like.. banyak info yang saya kongsikan dekat page tau.. Kadang-kadang tak sempat nak post kat sini..

Untuk urusan COD sekitar kawasan-kawasan dibawah ni boleh call/sms/whatsapp :
COD PUTRAJAYA = 019-4296954 @ 012-3135194
COD IPOH = 012-4336327 @ 011-16407050

No comments:

Post a Comment

Ringankan jejari manis anda, untuk menulis disini: