Pages

Tuesday, November 19, 2013

TESTIMONI MAIXARA C SENTIAL - JERAWAT MAKIN KURANG

Hari ini saya ingin berkongsi satu lagi testimoni pengguna Maixara C-Sential. Pengguna ini mempunyai masalah jerawat, kesan parut dan jeragat yang nipis. Hasil penggunaan Maixara C-Sential 2biji sehari selama 8 hari berturut-turut hasil yang dialami jerawat makin hilang, kesan parut pun makin pudar disamping kulit wajah rasa lebih halus dan lembap.

Now.. saya nak buat clearance sale Maixara C Sential, sekarang hanya tinggal 2 kotak sahaja.. harga super duper special.. Hanya RM70 sahaja. Nak order boleh PM segera ke Khaiza Beauty Shop atau boleh je sms/whastapp ke 019-4296954. Stok memang sangat-sangat terhad. Promosi Maixara C Sential ni sehingga stok habis je tau. Lepas ni dah tak de promosi :-)
 

No comments:

Post a Comment

Ringankan jejari manis anda, untuk menulis disini: