Pages

Monday, November 11, 2013

SUPRISE DARI MY EN HUBBY

3 November 2013 aritu My En Hubby kena bertugas semperna Pilihanraya Kecil (PRK) Dun Sungai Limau, Kedah.
Perjalanan ke Kedah My En Hubby naik Bas.. Dalam pukul 10 lebih baru sampai Kedah.. OTW ke Kedah tu, Bas pula problem.. sian My En Hubby.. Keluar dari rumah pukul 8 lebih.. sampai sana hampir-hampir pukul 11 malam. Penat gile dia.. Esoknya pagi-pagi dah nak kena gerak ke Dewan Penjumlahan Undi, Sekolah Menengah Agama Yan.. 

5 November 2013, My En Hubby balik.. kalau ikutkan dalam pukul 11 pagi baru gerak dari Kedah.. Tapi alih-alih kul 11 dah sampai rumah... al kisahnya... boleh dia ambik tiket flight untuk balik sini...ish ish ish.... Memang betul-betul terkejut aku di buatnya... Surprise katanya.. tapi surprise kali ni memang betul-betul menjadi.. Me.... Of Course la happy Giler :-) 

Tapi... dalam kul 10 macam tu My En Hubby dah sampai KLIA.. Actually aku call 4 kali.. tapi handphone off... ingat ke My En Hubby merajuk.. Coz malam lepas selesai PRK, My En Hubby call tapi aku tak jawab... sebab dah tidoo.. dan pagi-pagi dia call pun aku tak jawab.. coz masih tidooo.... ha ha ha... 

Dalam hati ni... macam-macam terdetik.. My En Hubby ni jarang off phone.. alih-alih tak boleh call..

Then... bila My En Hubby sampai KLIA... My En Hubby call... katanya nak biar je sampai depan rumah.. ketuk pintu.. nak buat suprise untuk aku.. tapi bila on phone tengok banyak miss call.. tak sampai hati katanya.. itu yang di call balik.. Erm... sweet plak rasa... hopefully moments macam ni continue sepanjang perkahwinan kami dan harap-harap hingga ke jannah... Insyaallah.. Amin 

Surprise ni actually tak perlu hadiah mahal-mahal ke, sejambak bunga ke... cukup dia ada depan mata kita je.. itu yang paling istimewa..

No comments:

Post a Comment

Ringankan jejari manis anda, untuk menulis disini: