Pages

Thursday, November 7, 2013

DAFTAR SEBAGAI AHLI ATAU DISTRIBUTOR SHAKLEE

Assalamualaikum... Ramai yang SMS / Whastapp tanya bagaimana jadi ahli / pengedar shaklee. OK.. jadi kat sini aku nak share sikit tentang bagaimana nak daftar sebagai ahli / pengedar shaklee. Sekarang semua orang dah mula buat bisness online.. Nak tampung belanja harian.. dan ada juga yang saja suka-suka... Hobi.. Tak kisah la.. apa pun janji apa yang kita buat ni sedikit sebanyak untuk kita dan family kita jugak kan..

Daftar ahli / pengedar shaklee:
Sebenarnya istilah ahli / pengedar dan distributor ini adalah sama.. Maksud aku dalam level yang sama. 1st uols daftar status adalah sebagai 'Distributor Sahklee' . Once uols daftar sebagai ahli uols dah boleh start bisness.. Ada sesetengah orang yang daftar sebagai ahli hanya untuk dapatkan harga ahli bagi kegunaan sendiri sahaja.. Ini semua terpulang pada uols.. mana-mana pun boleh. 

Tapi bagi yang betul-betul nak active dalam bisness shaklee ini, jangan risau.. kami ada team yang kuat untuk support uols dalam bisness ni.. Everthing uols boleh tanya kalau tak tahu.. tapi yang berkisar tentang bisness shaklee dan produk-produk shaklee je la.. lain daripada tu dah diluar skop.

Kelebihan jadi ahli shaklee :
Anda dapat membuat pembelian dengah harga ahli. Setiap pembelian, anda akan diberi points yang ditukar kepada cash setiap bulan.

Bagi yang ingin menjadi ahli shaklee atau agen shaklee atau distributor shaklee juga boleh PM atau SMS saya. InsyaALLAH saya akan guide anda sebaik mungkin. 

 

 Atau bagi anda yang tinggal berdekatan HQ dan branch shaklee boleh hadir sendiri ke HQ dan cawangan-cawangan shaklee dengan mendaftar menjadi ahli di bawah saya (menggunakan ID saya 932713 sebagai sponsor), anda boleh memulakan perniagaan Shaklee anda sendiri di bawah bimbingan team kami.

No comments:

Post a Comment

Ringankan jejari manis anda, untuk menulis disini: