Pages

Thursday, November 28, 2013

BELLA VITA - KELUARAN NEELOFA

Assalamualaikum... Hi all..
Hari ni nak share Produk Supplement keluaran neelofa iaitu Bella Vita. Actually dah lama produk ni dipasaran since 2012.. Tapi baru-baru ni je aku baru tahu tentang produk ni.. itu pun dalam program Selebriti Biz - Astro.. Kalau uols semua pun layan program ni mesti semua dah tahu kan.. Kebanyakkan artis dah keluaran dgn produk sendiri.. 

Contoh :  
- Rozita Che Wan & Ayu Raudhah : Butik Padusi 
- Ashraf Muslim - Beras Jenama MUSLIM
- Atilia Haron, Yasmin Hani & Daphne Iking - BaaJooKoo

Ramai lagi la.. 

Tapi sekarang ni nak cerita pasal Bella Vita je..


Fungsinya.. mesti la untuk kecantikan, keanjalan kulit dan untuk awet muda..Selain tu juga ianya baik untuk kesihatan rambut, kuku, sendi tan tulang. BellaVita dirumus dengan pelbagai buah-buahan dan sayur-sayuran yang telah ditanam di Perancis, menyediakan sumber utama antioksidan untuk meningkatkan sistem pertahanan badan dan untuk membantu mencegah penyakit degeneratif. Prebiotik yang berkualiti tinggi adalah salah satu BellaVita bahan aktif yang membantu untuk mengimbangi usus mikro flora dan membina semula sistem usus masa ke masa. Ini seterusnya meningkatkan penyerapan kolagen dan lain-lain nutrien dalam badan.
  
Kandungan Bella Vita :
BellaVita juga mengandungi Brazil Acai Berry, Resveratrol, Glutathione, Asid Hyaluronic, Asid Alfa Lipoik, Ekstrak Biji Anggur, Ekstrak Manjakani, Kacip Fatimah Extract dan Peru Ekstrak Akar Maca, yang kesemuanya adalah sangat berkesan dalam membantu untuk memulihkan belia dan kecantikan. Gabungan bahan-bahan premium berjenama memberikan suplemen yang kuat untuk membantu mengekalkan kecantikan dan kesejahteraan dalam anda pada tahun-tahun hadapan, untuk menjalani kehidupan yang lebih sihat dan cergas.

Harga Bella Vita adalah RM179 untuk 1 kotak

Untuk dapatkan produk ni boleh directly contact : Salina at salinashamsudin@yahoo.com  

Dan ini adalah salah satu sesi photoshot diorg yang aku snap dari TV



3 Generasi... 

No comments:

Post a Comment

Ringankan jejari manis anda, untuk menulis disini: