Pages

Thursday, November 28, 2013

1ST TIME CUBA SUBWAY

Assalamualaikum,

Aku sebenar-benarnya memang sangat-sangat tak suka burger.. Tak kisah la burger apa pun.. Coz aku rasa mcm muak sikit bila makan.. Tapi kali ni adalah kali pertama aku try subway... 
 

OK reasonnya.. Lunch hari ni seperti biasa dating dengan En Hubby... Tapi tak tau nak makan apa.. My En Hubby memang dah lama ajak makan subway ni.. sebelum ni dia pernah jugak tapau bawa balik.. tp aku tak pernah makan pun.

My En Hubby cakap :
"kita makan dekat subway lah... erm.. tapi ayang tak suka roti/burger"

mula-mula memang erk... makan dekat subway????
bila fikir-fikir balik dah banyak kali dia ajak tapi tak pernah pun aku pergi.. tapi kali ni aku jawab :
"OK... Jom.. Why not kali ni ayang cuba apa yang abang suka..."

Mula-mula My En Hubby macam terkedu... 
"Iye ke nih???? tak pe ker??? boleh ke??? kalau tak nak kita makan yang lain..."

Demi menghargai kesetiaan My En Hubby yang selama ni banyak susah dan senang dengan aku.. Setiap hari walaupun sibuk still boleh temankan aku untuk urusan pos dan COD dekat customer-customer aku, jadi hari ini aku gagah kan juga try subway ni... And... Not Bad.. Boleh jer makan.. Habis pula tu..

moralnya : jangan cakap tidak sebelum mencuba... yeayyyyyyy... happyyyyy...

1 comment:

Ringankan jejari manis anda, untuk menulis disini: