Pages

Tuesday, October 22, 2013

SUP URAT KETIN BANGI

Assalamualaikum...

Dah lama tak update personal life kat sini.. banyak story pasal kebaikkan shaklee je kan.. 
Ok... today nak story sikit pasal sup urat ketin - Restoran Sup Urat Ketin (UK) Seksyen 7 Bangi.

Dah lama teringin nak makan.. tapi tak berkesempatan nak singgah.. Alhamdulillah.. arini dapat la menjengahkan ke restoran sup urat ketin, bangi untuk jamu perut yang berkeroncong ni.. kebetulan memang nak tukar lampu keta.. 


 Meamng terbaik... lembut jer.... memang feel betul makan ni.. 

p/s : 
Jom la like page saya ni >
-  Untuk kesihatan dan kecantikan boleh like page ni Khaiza Beauty Shop atau Shaklee By Khaiza
- Untuk barangan baby dan breast pump boleh like page ni Khaiza Mom Store

No comments:

Post a Comment

Ringankan jejari manis anda, untuk menulis disini: