Pages

Thursday, October 10, 2013

CARA BANCUHAN ESP SHAKLEE

Assalamualaikum :) 
lewat sikit bersiaran hari ni... setelkan kerja yang penting dulu. Arini ni banyak emel yang saya dapat.. dan dalam banyak-banyak emel tu hari ni saya nak pilih tajuk ni
'cara bancuhan ESP shaklee'
 untuk entry kali ni.


OK.. sebenarnya kalau ikutkan cara saya ni memang tak susah sangat la.. mudah je.
apa yang diperlukan adalah
- shaker 
(boleh je beli mana-mana shaker yang biasa pun boleh @ boleh je guna tumbler biasa)

- Juice kegemaran anda 
(saya guna tropicana oren juice je, mudah.. juice pun segar) 

- ESP shaklee

Cara-Cara :
mix ESP shaklee dengan oren juice tu then shake. Then boleh terus minum.
Tapi saya selalu simpan juice tu dalam peti sejuk.
Minum ESP sejuk-sejuk sedap tau :-)

simple kan.. rasa pun sedap sangat. 

Bagi yang nak dapatkan ESP shaklee ni,

boleh emel ke
khaizabeautyshop@yahoo.com
harga istimewa ea..
juz nyatakan pada subject emel : ESP shaklee Khaiza
automatik saya akan bagi special price

No comments:

Post a Comment

Ringankan jejari manis anda, untuk menulis disini: