Pages

Friday, September 6, 2013

PROTON SUPRIMA S

Assalamualaikum dan Salam 1 Malaysia,

Apa komen anda semua tentang Proton Suprima S?? 

image from google
Aku ada jugak lah dapat komen-komen dari beberapa orang.. Ada diantaranya juga komen-komen di facebook.. Ada yang bagi feedback positif... ada juga yang bagi feedback negatif.. Biasa la.. bila buatan negara sendiri je.. kadang-kadang ada yang memperlekehkan jenama negara sendiri kan.. Biasa la... hak orang.. kita tak boleh nak buat apa.. Masing-masing ada pendapat sendiri... Jadi kita kena bijak memilih.. Pilihan tu di tangan kita... Bagi yang berhasrat nak beli proton suprima s ni.. boleh tengok spesifikasi proton suprima s ni kat sini ea.. 

Ingat.. pilihan di tangan sendiri... kalau rasa berbaloi dan spec dia OK.. why not kita cuba barangan dari negara sendiri kan.. dan kalau rasa tak berbaloi.. dan tak menepati citarasa anda.. tak yah la beli..

OK.. Bye..

p/s : Entry ini tiada kaitan dengan mana-mana pihak..

No comments:

Post a Comment

Ringankan jejari manis anda, untuk menulis disini: