Pages

Friday, September 13, 2013

MUSIM DEMAM & SUPPLEMENT TERBAIK UNTUK ANAK-ANAK

Assalamualaikum dan Salam 1 Malaysia 

Sekarang ni musim demam la... My Little Princess pun baru baik demam.. Alhamdulillah sejak aku amalkan mealshake shaklee ni My Princess dah kurang demam.. Kalau tak sebelum ni memang every month ada je EL.. Doktor yang selalu aku bawa Alisha pergi check up pun cakap.. "erm... dah lama tak datang".. Doktor pun perasan.. of course la kan.. memang klinik tu je yang kitaorg pergi bila Alisha tak sihat..

Seronok sebenarnya dapat duduk rumah.. rehat-rehat.. tapi bila datang je attandance list berderet je absence.. erk... mula buat muka kelat.. sebabnya.. cuti tahunan pun berkurang kan.. Tapi nak buat macam mana.. anak demam.. pengasuh pun tak nak jaga... katanya merengek je.. hu hu hu.. dilema bila wanita bekerjaya..

OK.. juz nak share dengan korang semua... anak one of my ofismate kena virus kuku dan mulut.. so kita ibu-ibu ni kena lebih care pasal anak-anak kita.. takut-takut tak perasan kan.. Aku pun tak sure musim or apa.. tapi lately macam dengar ramai jugak yang kena virus ni... So... kena lebih alert.. Mohon-mohon dijauhkan dari segala keburukan.. Amin..

Owh... sebelum terlupa.. korang-korang yang nak order mealshake shaklee PM aku kat FB page Shaklee Distributor ea..

Ni adalah cadangan supplement yang aku boleh cadangkan untuk anak-anak anda :




Boleh tengok-tengok ea.. kalau berminat boleh like dan PM je kat page tu.. special offer..

1 comment:

  1. menarik ni..tp tu la teringin jugak nak kasi syawal mealshake ni...tp sue takut syawal tak minum....mmm..rasanya kalo campur dalam susu dier ok tak...

    ReplyDelete

Ringankan jejari manis anda, untuk menulis disini: