Pages

Wednesday, September 4, 2013

MELAYANG RM149

Assalamualaikum dan Salam 1 Malaysia 

Adoiiiii penat nyer... penat dan letih badan... terus naik ke kepala.. OK.. tarik nafas dan lepas.. dan tarik nafas lagi dan lepas... Fuh.....

My handphone (HP) problem.. sedih.. of course la sedih.. sebab my hp ni My En Hubby yang hadiahkan.. problem since isnin lagi.. tp tghari ni baru sempat nak pergi kedai... Erm.. bateri dah kembung.. sebabnya over charge.. ha... ambik kau.. padahal boleh dikatakan baru juga hp ni.. erm.. nak buat macam mana benda dah nak jadi.. bila dah tukar bateri ni baru OK... kalau tak asyik off sendiri je HP ni.. bateri penuh je.. tapi sebab dah kembung terus tak boleh guna... :-( Melayang RM149.. beli bateri baru.. Waranty 1 tahun.. Tak sempat dah nak pergi survey kat tempat lain dah... dah betul-betul nazak dan masa pun kurang nak survey kat tempat lain..

nampak tak bateri tu dah kembung.. sikit je pun.. tapi dah tak boleh guna dah.. sedih sedih sedih
Alhamdulillah... Disaster Recovery Plan For ICT dah siap... cuma tunggu disahkan je.. if OK.. boleh proceed.. tapi maybe ada tambahan lagi kot.. kita tengok la macam mana nanti.. kalau tak memang kena edit lagi la.. Actually kitaorang hanya cover part prosedur pemulihan sistem dan pengesahan data je.. Part lain semua dah ada unit lain yang buat..

Walaupun hanya sikit tu je nak buat.. tp disebabkan pengalaman tak de... knowledge tentang sistem pun sekadar suam-suam kuku jer... masak la alamat nya nak buat kan.. Hopefully tak de la banyak sangat komen kan.. :-O

Now tengah survey lagu raya dan liriklagu raya.. 6 Sept 2013 ni sambutan aidilfitri kat opis.. katanya nak ada pertandingan nyanyi lagu raya.. semua unit kena hantar wakil.. Unit kitaorg tak de wakil.. kui kui kui.. acaner nak buat eh... kalau nak nyanyi ramai-ramai satu unit penuh pulak stage.. 

Any idea???

1 comment:

  1. Hello KhaiZa, This coming to you from Canada.
    sekarang semua orang da carry h/phone mana pergi.
    Saya dan isteri tada h/phone. Both of us not phone chatters.
    Hope your phone s ok nw.
    Have a nice day, simpan satu lagu dalam hati.
    Lee.

    ReplyDelete

Ringankan jejari manis anda, untuk menulis disini: