Pages

Monday, September 9, 2013

LUNCH DATE

Assalamualaikum dan Salam 1 Malaysia,
 
Lepas COD barang tengahari tadi, terus pergi lunch dengan My En Hubby.. So My En Hubby ajak lunch dekat presint 11, putrajaya, malas nak pergi jauh-jauh.. sebabnya nanti makan masa banyak pula kan.. nak balik opis lagi.. so kita pergi dekat-dekat dah la... Lagipun aku suka lalu presint 11 tu.. ala-ala macam dok kat taman tasik taiping la rasanya... Teringat memori dulu-dulu... :-( Zaman belajar.. Sanggup jalan kaki ke taman tasik taiping dari bus stand taiping... boleh tahan jauhnya.. tapi jalan ramai-ramai kan.. tak rasa sangat..

Alih-alih pergi-pergi je, kedai tutup yang dihajati tutup... :-( sedih.. tak dapat nak rasa... My En Hubby cakap next time la pulak.. Nak buat macam mana tak de rezeki..Makan je la kat kedai lain..


My En Hubby.. sambil tunggu makan.. sambil borak-borak.. masa ni la yang kitaorg gunakan untuk bincang apa yang patut.. kalau kat rumah memang susah la.. nak layan my princess tu lagi kan.. ini tips kepada u olls.. kadang-kadang rasa susahkan nak bincang apa-apa dengan u'r hubby... buat macam kitaorg nih... sambil lunch sambil bincang apa-apa yang u oll rasa perlu.. dan masa ni juga rasa mcm kembali ke zaman cintan-cintun dulu.... auuuwwww.. feeling malu-malu gitu... tapi ingat... jangan gaduh pulak.. tips ni benefit pada aku la.. coz tempat kerja aku dan my en hubby dekat.. kalau jauh tu memang susah la kan... depends pada masing-masing.. semua orang ada cara tersendiri..

Lately.. mulut tak bape sedap...  Makan pun ala kadar je.. buat alas perut... Nak selera makan kembali macam dulu... Please... Seksa rasa makan tak rasa apa-apa ni.. 

p/s: tak baik merungut... semua tu kan dugaan jer... pikir yang baik-baik je k... 


1 comment:

Ringankan jejari manis anda, untuk menulis disini: