Pages

Thursday, September 5, 2013

JATUH CINTA

Assalamualaikum dan Salam 1 Malaysia..

Now rasa macam nak nyanyi lagu Jatuh Cinta lagu - Matta Band... 

Sekarang ni aku di awang-awangan.. jatuh cinta lagi... Aaaiiiiiiiippppp... jangan salah sangka.. bukan jatuh cinta yang itu.. Jangan buat hal.. bahaya beb.. Aku sebenarnya jatuh cinta dengan tudung bawal.. sekarang ni dah banyak sangat design tudung bawal yang cantik-cantik, yang baru dan terkini.. Ini gara-gara tengok tudung bawal adijuma la ni... terus dari mata turun ke hati... terus melekap dan cair dalam hati ni..

Nak tambah koleksi bawal lagi... Baru-baru ni sempat rembat 2 helai.. Kalau ikut kan tak de la macthing dengan mana-mana baju.. tapi hati dah berkenan, beli la jugak.. Uiiiissshhhh bahaya nih.. patutnya beli yang boleh  macthing je kan..



sekarang ni kan trend color blocking.. so tak nampak pelik pun if kita pakai baju corak dan tudung pun corak kan... tapi tengok jugak la.. kalau corak dah nampak macam taman bunga jer... sila la buang tabiat tu ea.. color blocking tu color blocking juga tapi biarla jangan nampak serabut sangat kan..

No comments:

Post a Comment

Ringankan jejari manis anda, untuk menulis disini: