Pages

Monday, September 2, 2013

CABAR DIRI SENDIRI

Assalamualaikum dan Salam 1 Malaysia,

Selamat Menyambut Hari Kemerdekaan yang ke 56 tahun kepada semua rakyat Malaysia.. Semoga keamanan negara akan terus dikekalkan oleh kita semua rakyat Malaysia.. Kemananan dan kedamaian negara adalah untuk kita semua... kita rakyat Malaysia perlu bijak memilih dan menilai setiap apa yang berlaku dan setiap perkara yang terjadi, berfikir lah secara rasional dan jangan mengikut nafsu amarah sahaja supaya keamanan negara dapat dikekalkan... Amin

OK.. sepanjang minggu ni apa yang korang buat ea?? Aku macam biasa la.. time cuti-cuti ni la nak bersih kan rumah.. basuh baju bagai.... proses melipat baju.. dan tidak lupa juga... bawa my little princess "nur alisha" jalan-jalan.. 

Actually... tak plan pun nak bawa alisha pergi mines... tapi disebabkan dah lama tak bawa alisha g jalan-jalan since my en hubby busy dengan assignment and final year exam.. so kitaorg pun berkorban untuk tidak berjimba sangat... Tapi after this memang plan nak jalan-jalan jer.. tapi tak sure lagi kemana arahnya... masih dalam perancangan awal... Insyaallah.. semoga dipermudahkan semua urusan... amin..

OK... and yang paling best cuti weekend kali ni... aku dah mencabar diri sendiri... oh.... bunyi macam agak gempak kan... tak de la gempak mana pun... actually aku memang dah lama plan nak potong rambut... tapi itu la... tak de kesempatan nak ke salon.. hu hu hu.. sedih kan.. So... sabtu lepas aku telah gunting rambut ku dengan sendirinya.... wau... amazing.. ha ha ha.. itu lah cabarannya.. dan hasilnya... aku suka... memang nak potong macam tu pun... memang gile dan nekad sangat nak potong rambut kan.... ok next entry.. story mory.. jalan2 kat mines ea... stay tune

No comments:

Post a Comment

Ringankan jejari manis anda, untuk menulis disini: