Pages

Thursday, July 11, 2013

ALHAMDULILLAH...

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera.

Hari ni 2 Ramadhan... Alhamdulillah dapat sempurnakan puasa dengan baik semalam tanpa ada pening kepala dan gastrik... Syukur... Lately perut aku memang tak boleh kosong... Last week terpaksa pergi klinik sebab sakit perut yang terlambat... dah tak tahan sangat... Setiap pagi lepas sahur aku akan makan kurma sekurang-kurangnya satu biji dan berdoa supaya dapat bertahan sampai waktu berbuka... Alhamdulillah... semalam rasa sangat OK.. Moga-moga akan berterusan begini sehingga akhir ramadhan...

Semalam planning nak masak murtabak maggie... siap cari resepi bagai... biasa la.. aku kan tak pandai masak sangat.. hi hi hi terpaksa la cara En Google.... Semalam planning hanya tinggal planning sebabnya masa onthe way balik rumah... lalu depan pondok guard tu... Pak guard tu bagi roti john... katanya ada orang sedekah... setiap keta yang lalu semua dapat... Alhamdulillah semoga murah rezeki dan diberikan keberkatan kepada siapa yg sedekah tu... 

Jadi planning semalam kita forward ke hari ini... Semalam sempat juga masak gulai ikan dengan bendi dan udang goreng..  Udang goreng favourite Alisha.. banyak dia makan semalam.. Semalam masak selesai masak pukul 6.10pm... sempat jugak rehat... Alhamdulillah..

So arini cari resepi lagi untuk masak...

No comments:

Post a Comment

Ringankan jejari manis anda, untuk menulis disini: