Pages

Monday, July 1, 2013

AKTIVITI HUJUNG MINGGU

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera...

Weekend lepas bawa Alisha jalan-jalan... Dah petang pun kitaorg keluar.. saja bawa pergi alamanda.. Masa yang sama jugak ambik gambar alisha... Untuk daftar sekolah... xcited ok alisha bila sebut sekolah.. Macam dia sorang je yang akan pergi sekolah..  Sambil-sambil tu bawa pergi makan kat secret recepi.. 

Secret recepi antara tempat date aku dan My En Hubby... masa lunch hour.. Last weekend dating together with our daughter... Anak manja Abah nih.. Bila Abah ada, Mama sangat relax.. So.. Abah.. sila-sila la ada selalu kat umah...





feveret alisha... aiskrim. aiskrim... aiskrim


Alhamdulillah.. now alisha dah tak kena kuarantin aiskrim lagi dah.. Sebelum ni Doctor minta aku elakan alisha ambil aiskrim, jus, calcium dan semua jenis2 makanana yang seangkatan dengannya.. Reason sebab alisha selalu demam since awal tahun aritu... 1 bulan kadang-kadang 2 kali demam..

So... sebagai ibu aku just follow... sapa tak sayang anak oiii... tapi sejak bulan lepas alhamdulillah.. Alisha dah tak selalu demam... Maybe sebab sekarang aku dah amalkan pengambilan mealshake shaklee untuk Alisha... Ini pun salah satu cara yang aku search di Internet cara nak elakkan anak mudah diserang selsema dan demam.. Dan Alhamdulillah... memang nampak perubahan pada alisha.. sekarang alisha dah kurang demam...

Dan aku juga perasan sekarang alisha dah tak sembelit.... Alisha jenis yang kurang minum air.. macam mamanya jugak.. tapi sejak amalkan Mealshake shaklee.. Alisha dah tak sembelit.. Alhamdulillah... Kalau tak jenuh la dok paksa minum air kosong la.. jus la... tapi sejak ada mealshake ni aku rasa lega sikit...

Korang yang ada anak-anak yang susah nak buang air besar tu atau ada yang anak-anak selalu demam, selalu selsema.. Cuba la mealshake shaklee... Insyaallah... berkat usaha kita... mudah-mudahan terhindar dari perkara-perkara yang tidak baik... Macam mana nak order, boleh klik sini ea Pengedar Shaklee ..

Syukur... Sebagai Ibu aku cuba berikan yang terbaik untuk anak aku..

1 comment:

  1. moga terus memberikan yg terbaik for ur daughter :)

    ReplyDelete

Ringankan jejari manis anda, untuk menulis disini: