Pages

Monday, July 29, 2013

20 Ramadhan

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera 

Alhamdulillah... hari ni dah masuk ramadhan yang ke 20. Alhamdulillah kerana diberi kesihatan yang baik untuk ramadhan kali ni.. 10 hari terakhir ini kita digalakan untuk menggandakan amal ibadat kita.. insyaALLAH.. sama-sama kita usahakan ea..

Dan ramadhan kali ni memberi makna yang lebih baik untuk aku dan My Family.. Alhamdulillah syukur.. semoga aku akan bertemu lagi ramadhan untuk tahun depan.. InsyaALLAH..

Tak sabar rasanya nak balik kampung... sambut raya dengan family dan sanak saudara... Tahun ni sambuat 1 syawal di Kedah my hometown... itu yang membuatkan rasa happy tu lain macam je.. tapi Terengganu pun best jugak... tetap dihati... aku suka jugak balik terengganu.. feel dia rasa mcm pergi bercuti.. yelah... banyak juga tempat yang boleh g jalan-jalan kan.. sambil balik kampung tu.. sambil-sambil la ambik peluang jalan-jalan.. jimat masa dan kos... last year dah sambut raya diterengganu... bila sentuh pasal raya ni.. tak boleh kompromi.. hihihi mesti ikut turn... baru la adil dan saksama.. wa ka ka ka.. tapi every year aku still balik kedua-dua negeri.. cumanya sambutan raya pertama itu mesti ikut turn la kan... alhamdulillah... dah 5tahun berlalu usia perkahwinan kami... memang ikut turn balik raya... 

OK... selamat  menjalani ibadah puasa semua.... counting days.... another 10 days more..

No comments:

Post a Comment

Ringankan jejari manis anda, untuk menulis disini: