Pages

Monday, May 20, 2013

MUSIM.....

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera...

Alhamdulillah.. hari ini diberi kesihatan yang baik untuk teruskan bekerja... Sekarang ni musim ramai orang demam, selsema dan batuk.. tak terkecuali jugak Si kecik Mama tu... My En Hubby pun sama... batuk tak henti-henti.. Semalam pergi klinik.. ambil ubat batuk untuk si kecik Mama dan untuk abahnya juga...

Bila masuk je jumpa doktor untuk check up... rupa-rupanya dok tor pun sama... batuk dan selsema... erm...... memang musim kan.... pergi mana-mana ada je orang yang demam... Dan alhamdulillah... aku terlepas dari wabak tersebut.. at least ada seorg yang sihat untuk uruskan family....

OK.... now dah nak start keje.... bertimbun kat atas meja nih... entah bila akan berkurangan... dari hari ke hari... asyik bertambah jer... ok.... mulakan hari ini dengan senyuman... dan kalimah bismillah.....

Moga perjalanan hari ini akan berterusan baik hingga ke malam..... InsyaALLAH... Amin
 

1 comment:

  1. semoga dipermudahkan dan diberi kesembuhan yg segera,amin..

    ReplyDelete

Ringankan jejari manis anda, untuk menulis disini: