Pages

Thursday, May 16, 2013

HARI-HARI YANG BERLALU

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera,

Alhamdulillah 14 Mei 2013 dah berlalu... My Birthday... Banyak ucapan yang diterima.. Thanks alot kepada yg memberi ucapan... 

Baru berkesempatan untuk update blog hari ni... Semalam terlibat dengan training lanjutan dari bengkel yang lepas... Lanjutan Bengkel di Wilayah yang pernah aku story sebelum ni.. Alhamdulillah perjalanan training berjalan dengan lancar... Syukur.. Dan suprisely ada orang nyanyi lagu happy birthday dalam bilik training.. Wau... memang gile dan terharu dibuatnya... tapi dalam nada yang rendah jer.. takde la kuat mana...

Now hati tengah berserabut..... Macam-macam yang melanda... perlukan masa untuk tenangkan fikiran ni... Sangat susah untuk kita baca apa yang orang lain fikirkan.. And sometime... bila perkara yang sama berulang... hati ni mula down.. dan always menyalahkan takdir.. itu la lumrah alam.. realiti kehidupan... ada pasang surutnya... 

 

1 comment:

  1. happy belated birthday..fikir positif baru hari akan terasa ceria..senyum sikit..:-)

    ReplyDelete

Ringankan jejari manis anda, untuk menulis disini: