Pages

Tuesday, May 28, 2013

FEELING AYU

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera...

Today... Abang ipar dan kakak ipar aku akan berangkat ke Tanah Suci Mekah... Menunaikan Umrah... tumpang happy untuk diorg.. semoga aku dan My En Hubby juga akan bakal jejak kan kaki disana.. Walaupun belum tahu bila dan ketikanya.. tapi tidak salah kalau ada angan-angan untuk ke tempat suci betul tak? At least niat tu ada... 

Today wearing my favourite shawl...
Lately feeling nak pakai shawl.... Konon-konon nak feeling ayu la... ha ha ha... yup.. aku suka tengok orang pakai shawl... terserlah keayuannya... Aku??? tak lah ayu pun... saja-saja feeling ayu ada la...

Nampak tak pipi aku yang dah makin tembam.... aku memang nak berisi sikit tp.. problem aku sekarang ni tembam dekat pipi jer... ada ke sesapa nak bg petua untuk kuruskan pipi... plz share.. 

p/s : feel free to like my page ea... Shaklee Distributor really appreciate 


1 comment:

  1. mai tak pandai pakai shawl gini terus kalau pakai dgn inner baru geti..nak pakai shawl ikut mood gak..kalau ood tak elok smapai ke petang lah dok betulkan shawl..

    ReplyDelete

Ringankan jejari manis anda, untuk menulis disini: