Pages

Monday, April 1, 2013

FB PAGE PROBLEM???

Assalamualaikum dan Selamat Tengahari..

Dah lunch ke? Now aku tengah lunch sambil update my blog.. Sepatutnya tengahari ni lunch date dengan My En Hubby.. tapi aku cancel kan.. wa.. kejamnya isteri.. sorry ea sayang.. ada banyak benda pending dan banyak benda yang isteri mu ini nak update. Order list, check payment, update stock balance, update MY FB page.. Erm banyak la...  Tambah pula hari ni first day period, rasa macam malas nak bergerak sangat.. Lagipun kan kita dah janji rabu ni kita dating.. so rabu ni kita dating2, chating2 ea...

Bercakap pasal period ni.. kali ni aku tak alami period pain langsung.. Emosi pun still undercontrol.. Amazing.. sebelum ni memang tiap kali period memang aku terpaksa telan pain killer..  Erm... ni maybe sebab supplement yang aku ambik.. Before this memang aku ada ambik VCO tapi dah lama aku tak konsisten sangat, tetapi sejak amalkan shaklee ni memang aku serius dan memang konsisten.. Baru masuk 2 minggu aku amalkan shaklee.. Alhamdulillah.. No Period Pain anymore.. Yuhoooo.. Bestnya..

Mood untuk update my bisness page arini sangat memuncak tapi entah aku tak pasti kenapa FB page arini macam ada problem sikit, notifications pun tak dapat :-( Mood nak update pun terus hilang.. Tak tercapai la matlamat hari ni.. :-( tak pe-tak per.. esok masih ada.. 

Ok now nak continue baca Novel 'Selagi Ada Dia'. Story line dia NOT BAD.. boleh masuk dengan jiwa aku jugak la... Nasi pun dah habis sepinggan.. 

Ada yang ingin berkongsi supplement apa yang saya amalkan?? Jom like mypage dan PM ke KHAIZA BEAUTY SHOP atau pun emel je your problem to my emel khaizabeautyshop@yahoo.com 

InsyaALLAH aku akan cuba guide anda dengan sebaik mungkin.. 
OK.. continue next entry

No comments:

Post a Comment

Ringankan jejari manis anda, untuk menulis disini: