Pages

Wednesday, April 10, 2013

BETULKE SHAHEIZY SAM DENGAN FARA FAUZANA

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera? 

Pagi tadi datang ofis check nuffnang dan ada yang search keyword di bawah ni >


Korang yang tengok ABPBH mesti tahukan kenapa keyword ni di cari.. 
Aku pun tertanya-tanya : Betulke Shaheizy dan Fara Fauzana?

Erm... kalau betul apa salahnya kan.. OK apa..

Now agak BZ... Banyak juga yang perlu dibuat.. Kerja hakiki + Bisness lagi..

Next week sepanjang minggu aku tak de kat opis.. Terlibat dengan bengkel di stesen Kelana Jaya. Minggu ni agak bz dengan persiapan untuk bengkel.. semua kena ready by this week.. kalau tak memang kelam kabut bila hari training baru nak buat everything..

Semalam pergi tengok bilik training.. Everything ready, cuma tak boleh nak setup PC. Ada beberapa isu teknikal yang perlu dilihat balik.. Kena make sure system boleh access for LIVE system dan Training System. Dan kena make sure ID everyone yang datang training mesti boleh access ke system. Erm.. hope semuanya berjalan lancar.. Persiapan untuk training almost 70% complete.. Ya ALLAH permudahkanlah segala urusan aku.. Aminnnn..

Mood minggu ni agak ceria coz bisness running smoothly dan semakin rancak.. Hopefully akan selamanya begini (dengan izin ALLAH.. InsyaALLAH) 

Now Treenea ada lancarkan produk baru. 

Nak tahu detail tentang produk boleh klik je sini. Nak order boleh like my page ea Khaiza Beauty Shops.

Pendaftaran dealer Treenea, Catalyst dan Maixara masih dibuka ea.. Yang nak join bisness ni boleh PM aku di Khaiza Beauty Shops.. InsyaALLAH aku akan cuba guide anda sebaik mungkin.. dan yang nak join sebagai distributor shaklee pun boleh PM... kehadiran anda amat dialu-alukan.

Dan.. dan.. dan.. ada satu lagi.. Aku akan upload pic koleksi tudung di page Khaiza Collections. Antaranya tudung bawal air brush dan shawl tribal.. My new bisness project.. Persiapan semua dah ready.. cuma nak selitkan masa je sikit untuk upload.. InsyaALLAH by this week jugak aku akan upload.. 

OK... see u'all for the next entry.. Bye.. Bye.. continue kerja..

No comments:

Post a Comment

Ringankan jejari manis anda, untuk menulis disini: