Pages

Monday, March 25, 2013

HARI BARU MINGGU BARU

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera...

Dihari yang baru di minggu yang baru dengan azam yang baru... Hari-hari bangun tido mesti dah pasang angan-angan.. bukan angan-angan mak jenin ea. Angan-angan nak tambah pendapatan keluarga.. Alhamdulillah syukur sangat sebab jumpa dengan produk maixara c- sential ni..

Sebelum aku join Maixara C-Sential ni.. hati agak berbelah bagi.. Ye la.. produk baru kan.. Hasilnya kita pun masih belum tahu..

Tapi alhamdulillah sejak aku consume Maixara C-Sential ni.. resdung pun dah kurang.. Dah tak macam dulu.. Bangun pagi je asyik hacum... hacum... hacum... 

Dan yang paling best.. lately asyik dapat Whatsapp dan PM dari customer aku yang kebanyakannya memberi feedback yang positif.. Syukur sangat-sangat... Selain daripada untuk cantikan kulit Maixara C-Sential ni boleh bantu untuk ringankan ekzema, resdung, jerawat batu dan kesan parut..

Alhamdulillah sekarang dah ramai yang mempercayai Maixara C-Sential dan yang paling best DOKTOR pun amalkan Maixara C- Sential tau... Dan Maixara sekarang dah kembangkan 1 lagi produk produk baru iaitu Maixara Slim Look.. 

Next Entry aku akan ceritakan tentang Maixara Slim Look pula ea...

OK.. Selamat shopping.. hari ni hari gaji kan... Sebelum tu setelkan dulu bil2, asingkan duit untuk simpanan dan lepas tu baru boleh shopping ea.

Jom like page saya Khaiza beauty Shop banyak informasi yang saya share kat page.. bagi yang berminat nak join sebagai pengedar atau mini stokis maixara blh contact saya atau like page saya ea..


3 comments:

Ringankan jejari manis anda, untuk menulis disini: