Pages

Tuesday, June 5, 2012

Komen Kawan Lama

Facebook boleh menyatukan yang terpisah... 
Boleh menyatukan kawan-kawan lama,
kawan-kawan sekolah,
kawan-kawan kolej
Yang dah lama kita tak jumpa...
Dan
Boleh kenal dengan kawan-kawan baru yang belum pernah kita kenal..
Dan
boleh menemukan kita semula dengan boyfriend lama... :)
Ops.... bahaya nih...

Baru-baru ni... kawan aku masa kat sekolah dulu ada ADD aku kat FB.. Actually kitaorg dikira agak rapat jugak coz dari zaman sekolah menengah dulu belajar sesama, kat kolej pun belajar sesama dan sampai dah keje pun sesama jugak...
Tapi sejak aku dapat keje gomen kami pun dah lama tak jumpa...
Tambahan pula masing-masing dah kawin n member aku pun dah berhijrah ke JB...
so
memang kompem-kompem la kitaorg langsung tak jumpa

Dan yang paling seronok aku nak share disini...
adalah...

*
*
*
*

komen daripada member aku ni..


Ini lah hasilnya bila aku start pakai EVERLYNN SKINCARE...

p/s: nak kulit cantik dan licin blh PM me ea di 0194296954. Jadi Cantik Kekal Cantik Dengan Everlynn Skincare