Pages

Wednesday, March 21, 2012

Mencari Dealer Everlynn di Perak

Alhamdulillah... sekarang ni penjualan produk everlynn skincare sangat menggalakkan... dan feedback yang diterima daripada pengguna jugak sangat-sangat positif...

Testimoni terbaru pengguna yang telah menggunakan everlynn


Masalah jerawat semakin berkurangan dengan penggunaan produk EVERLYNN.Hasil setelah 18 hari penggunaan, jerawat semakin berkurangan & samar-samar.

 Permintaan secara COD di sekitar bandar di Negeri Perak jugak sangat menggalakkan. Bagi sesiapa yang inginkan produk everlynn skincare atau yang berminat ingin menjadi pengedar Everlynn Skincare di Perak boleh boleh terus PM saya di 019-4296954.


Monday, March 12, 2012

Lee Chong wei kalah kepada Lin Dan dalam All England

Memang sangat-sangat mengharap yang Dato Lee Chong Wei (DLCW) mampu mengalahkan Lin Dan.. tapi apakan daya disebabkan kecederaan pada bahu DLCW membuatkan beliau terpaksa menarik diri pada set kedua.. set pertama Lin Dan mendahului dengan 21 - 19.. Apa2pun tahniah buat DLCW kerana telah melayakkan diri ke Final All England..

Pagi tadi ada terbaca komen-komen yang kurang positif di FB tentang kekalahan DLCW... Ada yang kata DLCW saja jer buat macam tu sebab memang dah tak mampu nak kalahkan Lin Dan...

Eiii... Janganlah selalu berfikiran negatif.. Yang sakitnya adalah beliau... kita ni tengok jer... tak rasa sakit yang ditanggung...Kalau kecederaan tu boleh menyebabkan kecederaan yang lebih serius macam mana???? 

Lagi teruk kan..
So better DLCW tarik diri daripada terus menahan sakit semata-mata nak tewaskan Lin Dan...

Manusia ni selalu sangat berburuk sangka... Bila menang dijulang, bila kalah macam-macam komen negatif yang keluar.. 


Friday, March 9, 2012

Kelas Make Up arini bersama Fareha Rahmat

Salam 1 malaysia...

Setelah lama meninjau-ninjau blog Fareha Rahmat, 
hari ini 9 Mac 2012
 akan berlangsungnya kelas yang dianjurkan di Ofis aku
Time lunch hour..

Tenaga Pengajarnya tentulah juru mekap kita Puan Fareha Rahmat
Dah lama booking tarikh nitau...
Asalnya ada 10 orang yg nak join...

Tapi bila sampai tarikhnya
Ramai jugak yg tak dapat nak join atas
tuntutan kerja dan masalah2 lain yang memang tak dapat nak elak

hu hu hu
Finally hanya tinggal 5 orang jer...

Walaupun hanya tinggal 5 orang kelas akan tetap berlangsug seperti biasa.

Semua orang dah sangat2 excited nak menconteng muka masing-masing
moga-moga kelas ini akan berhasil dan hasilnya
nanti boleh dipraktikkan
untuk masa akan datang

chayok-chayok... tak sabar nak conteng muka sendiri nih...

selingan : sesapa orang perak yang nak jadi dealer Everlynn Skincare boleh PM saya di 019-4296 954 ea...

Wednesday, March 7, 2012

Mencari Tailor sekitar putrajaya

Selamat tengahari semua,

Buat apa? Dah lunch belum? Arini turun lewat ckit... 
Ada penandaarasan 5s dari kementerian kesihatan, putrajaya la pulak arini... 

hu hu hu
tempat dah mcm tongkang pecah dah ni.. 
berselerak dengan surat-menyurat yg masih pending kat meja...

Tapi alhamdulillah sekarang dah clear... 
keje pun semua dah setel.. 
fuhhh....

Ok arini nak kongsi cerita pasal....

"TEMA KAHWIN KALER PURPLE"

Gara-gara tema kawin adik ipar aku kaler purple... tghari semalam ajak
member2 ofis pergi pasar tani putrajaya
cari kain kaler purple... 
Tapi sebelum tu check dulu dengan tailor 
boleh tak siapkan baju dalam masa 1minggu..

Bila tailor cakap OK jer... terus cari kain... nasib baik ari selasa ada pasar tani, kalau tak tak tahu mana nak g mencari kain kaler purple..
Nak beli yg baju yang dah siap.. tak der pulak kaler purple...

OK ada tak sapa2 yg sekitar putrajaya ni dok mencari tailor.
Sekarang ni susah sikit nak cari tailor dengan harga yg berpatutan.. 
Tapi dengan bantuan My frez... ada tailor ni untuk baju kurung biasa RM35

OK la tu... tempat lain aku servey mcm agak mahal jugak..

Adik ni baru jer kahwin, pas kawin ikut husband ke Sini, adik ni dari kedah. Pada sesapa yg mencari tukang jahit boleh la call 019-480 2286 (adik kamisah)... 
adik ni ok
peramah jugak..

Cakap jer... nak buat fesyen apa... nanti dia tolong bg cadangan...

OK... sess u'all untuk next entry

Monday, March 5, 2012

Searching Everlynn Skincare

Alhamdulillah... 
ramai jugak orang yang search pasal Everlynn skincare ni... Buktinya kat bawah ni...


Moga-moga produk everlynn ni akan terus mendapat perhatian dan akan terus berada dihati wanita2, suri2.. dan gadis2 di Malaysia

More info about everlynn skin care visit my special everlynn blog at http://stokiseverlynn.blogspot.com

Bagi yang berminat untuk jadi pengedar everlynn skincare, feel free sms me at 019-4296954
 

Saturday, March 3, 2012

Everlynn Skincare

Assalamualaikum semua...

Arini aku nak kenalkan korang dengan satu produk baru iaitu Everlynn Skincare.. Untuk Pengetahuan korang semua aku kini dah bergelar stokis everlynn skincare.. Bagi mereka-mereka diluar sana yang mengalami masalah kulit jerawat, jeragat, cela, warna kulit tak sekata, parut jerawat yang susah nak hilang.. apa kata anda mencuba Everlynn Skincare ini.

 RM120 Everlynn skincare set

Everlynn skincare ini dihasilkan daripada formula Perancis & Switzerland dengan menggunakan tumbuhan – tumbuhan, buah-buahan dan sumber semulajadi di dasar lautan. Formula yang dihasilkan telah diuji keberkesanannya dalam memberikan perlindungan dan memelihara kulit anda agar lebih jelita, muda dan berseri. Produk di bawah kawalan kilang. "licensed with GMP Certificate by MOH since 2000 and the only manufacturer of skin care products conducted by experienced dermatologist and medical cosmetologist." Selamat & Halal digunakan, diluluskan oleh KKM..

Kombinasi ekstrak aktif Marine Collagen, Aloe Vera, Bearberry sebagai komposisi utama kepada produk EVERLYNN membantu mempercepatkan pemulihan kulit melalui percambahan sel yang effektif, memberi kelembapan dan perlindungan yang sempurna daripada masalah kekeringan kulit & kulit tampak lebih segar,bermaya, anjal, gebu dan masalah-masalah jeragat,jerawat, kulit kusam dapat diselesaikan dengan mudah.

Everlynn Skincare ini terdiri daripada 
- Deep Cleansing Foam
- Deep Hydration Refreshing Toner
- Day Solution Cream
-  Collagen Sheet Mask
- Collagen Serum
- Gold Eye Gel Treatment

Anda boleh lihat testimoni pengguna yang telah meggunakan everlynn skincare dibawah ini.



Anda pasti berpuas hati dengan hasilnya.Untuk tempahan/order anda boleh sms/call saya di 0194296954 atau ADD saya di FB seperti diside bar. Untuk maklumat lanjut anda boleh view http://stokiseverlynn.blogspot.com

Ada sesiapa yang berminat untuk jana pendapatan dengan everlynn skincare.. sekiranya berminat boleh hubungi saya ea... saya tengah mencari pengedar everlynn skincare diperak... bagi semua yg menetap diperak bolehlah menghubungi saya atau SMS saya untuk maklumat lanjut menjadi pengedar everlynn skincare k... pulangannya pasti memuaskan anda... tak rugi untuk mencuba

Semoga berjumpa lagi... pastikan kulit wajah anda cerah jelita, licin, gebu, halus dan mulus bersama everlynn skincare..