Pages

Tuesday, December 4, 2012

CINTA DATANG LAGI

Salam semua... 
Mood hari ni happy...
plus teruja
coz today My En Hubby balik..
Setelah 3 hari outstation ke JB..

Now tengah layan novel
"Cinta Datang Lagi"
by Bikash Nur Idris
terbitan ALAF 21

Pinjam dekat Library semalam..
Hopefully best la..
Kalau best baru syiok layan..

Kali ni My En Hubby outstation 3 hari jer
tapi rasa macam lama sangat...
Tiap-tiap malam call
erm.. rasa macam kembali ke zaman bercinta dulu

Banyak benda yang dibualkan
erm.. 
Seriusly.. rindu pulak zaman bercinta dulu
banyak kenangan manis

 Tak sangka pulak My En Hubby ingat jugak moment masa kitaorg bercinta dan masa mula-mula kahwin dulu 

Ye la.. lelaki kan...
kadang-kadang lupa

Hope setiap kenangan yang ada ni akan sentiasa segar dan kekal dalam ingatan
aku dan My En Hubby..

InsyaALLAH... AMIN
 

1 comment:

Ringankan jejari manis anda, untuk menulis disini: