Pages

Thursday, November 8, 2012

FELINNA INCHLOSS

Felinna Inchloss adalah satu krim lotion yang membantu untuk mengurangkan inci badan anda.. 

 
erm... apa tu yer...
ok.. aku story sikit ea
Krim ni berfungsi untuk membantu membakar lemak pada badan anda..
banyak testimoni yang aku tengok dan mostly
inci yang berkurangan pun agak boleh tahan..
banyak jugak..

aku pun rasa macam nak cuba... nak kurangkan buncit kat perut ni.

Dan yang paling best kesannya boleh dirasai hanya dengan sekali sapuan.
And for make sure ianya berkesan of coz la u'all kena ukur dulu ea kawasan yg ingin dikecilkan tu..

Dan yang pasti baunya sangat wangi... dan tak panas sgt...dan tak pedihkan mata

selamat kalau kita ada baby kecil kan..
kalau dah sapu pun still boleh pegang baby kita...

bukan apa sometime ada krim yg rasa mcm agak pijar kan..
so nak kena tunggu malam or baby tido baru boleh sapukan..
tapi tu la.. kadang-kadang bila baby dah tido kita pun tido sekali..
bila masa nak pakai.. so bila masa nak kurang inci tu kan...
so bagi anda yang nak try boleh cuba produk ni..

MEMILIKI sensasi dingin (tidak terlalu hangat) dan mesra pengguna..
kat opis pun boleh pakai ...

MAMPU membakar lemak2 berlebihan serta 

MENGHAPUSKAN selulit di bahagian badan yang diingini seperti di perut, peha, pinggang dan lengan dengan sapuan mudah tanpa lekitan. 

Turun 5 KG sebulan tanpa berdiet dan senaman yang meletihkan!!

HARGA FELINNA INCHLOSS:
RM75 SEMENANJUNG
RM80 SABAH/SARAWAK
180ML/BOTOL



call/sms/whatsapp : 0194296954 untuk tempahan

2 comments:

  1. dah guna hmpir sebotol inchloss. 1 inci pun tak b'kurangan ukur lilit. tnya pgedar, dia cakap kmgkinan produk tak sesuai dgn diri sy. =(

    ReplyDelete
    Replies
    1. itu lah... sy pun ada dgr.. ada jenis badan yg ambik masa pengurangannya, tapi tak ramai dalam 1/10 je rasanya..

      Delete

Ringankan jejari manis anda, untuk menulis disini: