Pages

Monday, November 12, 2012

ANUGERAH SKRIN 2012 (ASK 2012)

Ada sesapa tengok anugerah skrin 2012 jumaat lepas di TV3. 
Apa pandang korang???

Aku paling suka part persembahan jer..
Part lakonan awal dan noelofa tu..
boring sikit la..
nampak macam tak betul-betul prepared..

Apa-apa pun itu hanya pendapat aku jer..
lain orang lain pendapatnya..
BETUL tak?


Tahniah... 
kepada Sherry Merlis kerana telah dinobatkan sebagai pelakon Pembantu Wanita Terbaik Drama. Anugerah pertama setelah 24 tahun bergelar anak seni. 

erm... isu rosyam nor pun agak serius kedengaran bila mana ramai yang mempersoalkan tentang lawak yang dibuat oleh Rosyam ketika Anugerah skrin 2012 baru-baru ini. 
 
 

8 comments:

  1. ehm bile tentang nenek kebayan nk citer sal cinta mak aihh lama giler bosan!

    ReplyDelete
  2. tegok jugak..

    lama kan 24 tahun baru dpt anugerah..tahniah;D

    eh..eh..rosyam lawak apa kak,tak perasan pulak sbb kat dapur buat cucur jagung..hihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. erm... isu pasal cuit-cuit.. kat kat TV3 leh cuit sikit2.. kalau kat tv alhijrah tak blh..

      Delete
  3. tengok gak sambil2 layan study...nak kate havoc sgt pon x jgk..best tgk persembahan rita n adi putra je

    ReplyDelete
    Replies
    1. a'ah... itu la.. suka tgk persembahan rita n adi putra jer..

      Delete
  4. Aritu tu tak tgk pun anugerah ni taw :( terlupa

    ReplyDelete
    Replies
    1. saya tengok separuh jer... coz my en hubby pun nak tengok cerita dia.. so kitaorg bahagi half2.. dia tgk separuh cerita dia, saya oun tengok separuh cerita saya.. ha ha ha.. baru fair kan..

      Delete

Ringankan jejari manis anda, untuk menulis disini: