Pages

Friday, November 30, 2012

ADAM DAN HAWA - EPISOD 56

Akhirnya.. Ain dah dapat terima Am seadanya... 
Ok la tu kan...
dah lapan tahun si ADAM MUKHRIZ tu tunggu AIN HAWANI



 Tengok Pic Adam Tido ni ramai betul yang komen kat FB Adam Dan Hawa...

Tapi ada satu komen yang betul-betul aku rasakan yang terbaik :

"ternyata tak semestinye ade adegan peluk cium, dakap atas katil.. raba2 xpenting n xperlu sgt utk menghangatkan cerita ini... ternaya kedua pelakon ini menjaga batas2 mereka sebagai suami dan isteri di luar mereka... alhamdulillah... tahniah pengarahnye "

Tahniah kepada pengarah ADAM DAN HAWA..
Drama ni memang best...
Gandingan Aaron Aziz dan Nadia Nissa dalam drama ni pun
memang yang terbaik..
Ternyata Nadia Nissa mampu membawa watak Ain Hawani dengan baik..

Tahniah jugak kepada semua pelakon-pelakon dalam ADAM DAN HAWA
Semua orang tengah giler tengok Drama ni..
 

6 comments:

  1. Replies
    1. dulu saya pun tak layan.. tapi bila dah mula tengok dah jadi kemaruk..

      Delete
  2. saya layan hari2... tak boleh miss... dah fall in love,,, hihi

    ReplyDelete
  3. Salam kenal...citer ni dah mcm satu kemestian plak tiap2 mlm...sanggup tidokan anak cecepat...hehe..tapi betul la..tak semestinya adegan ranjang or peluk2 cium2 bagai kene ada utk tunjukkan yg dorang suami isteri kan..respect dgn pengarah ni......btw,klu nak tau masa scene kat mekah yg jalan berlatar belakangkan kaabah time mlm tu sbnrnya dorang wat kat studio...mungkin dorang rasa tak sesuwai kot time tu nak berjalan berdua bukan muhrim kat tmpt suci...

    ReplyDelete
    Replies
    1. seriusly... baru tahu.. tp betul la.. Mekah kan tempat suci.. tak elok la adengan yang pelik-pelik kan.. bagus lah tu

      Delete

Ringankan jejari manis anda, untuk menulis disini: