Pages

Thursday, October 4, 2012

KHAIZA COLLECTION's

Langkah pertama untuk My New Bisness dah berjalan... ALHAMDULILLAH.. Untuk koleksi baju yang aku keluarkan akan diberi nama Khaiza Collections.. Semoga langkah pertama ini akan membawa ke seribu langkah berikutnya..

Ya ALLAH Ya TUHAN ku kau tenangkan lah hati aku kala ini... Sesungguhnya tika ini hatiku sangat berdebar-debar.. Mungkinkah sesuatu yang akan berlaku??? Ya ALLAH hanya engkau MAHA MENGETAHUI... Kau temukan lah aku dengan kedamaianmu YA ALLAH.. Amin.  

4 comments:

  1. goodluck ye sis.
    baru langkah pertama ni.
    harap mampu sabar dengan ujian yang mendatang.
    goodluck!

    ada niat nak niaga.
    tapi modal tu takda lagi.

    ReplyDelete
    Replies
    1. thanks for support... akak pun tak de modal sangat dear.. juz guna duit gaji + dengan untung bisness sikit2 ni jer.. hopefully langkah seterusnya akan menyusul tanpa henti. InsyaALLAH

      Delete
  2. Good luck laling!!!! Insyallah siapa yg berusaha gigih akan mendapat ganjaran

    ReplyDelete
    Replies
    1. thanks... ni semua pun support dr kawan2 jugak.. ALHAMDULILLAH

      Delete

Ringankan jejari manis anda, untuk menulis disini: