FOLLOWERS

Tuesday, September 4, 2012

HARGA TIKET LEGOLAND MALAYSIA


Ticket Reg. price
1-Day Ticket Adult (12-59) RM 140
1-Day Ticket Child (3-11) RM 110
1-Day Ticket Senior (60+) RM 110

*Promotional day ticket and annual pass can now be purchased at the following venues:

MATTA FAIR KL, PWTC: 7th September - 9th September 2012, 10.00am - 9.00pm.

Iskandar Malaysia Information Centre (IMIC), Danga Bay*: Every Saturday and Sunday from 2pm - 7pm (starting 28th April 2012 onwards).

planning bln 12 nak g Johor... InsyaALLAH.. kalau tak de aral melintang... kalau ada kelapangan masa leh la g legoland... tapi kan.. tiket dia mahal hu hu hu

apa ada kat legoland nih... meh kita jengok blog kawan kita ni ea Terbang Tinggi-tinggi. Klik jer situ, terus rasa macam dah sampai ke legoland Malaysia... ha ha ha

Nak booking online pun boleh... hi hi ... tapi lom ready lagi... LEGOLAND Malaysia Online Booking will be available soon!...

kalau boleh booking online senang sikit kan... tak yah la nak sibuk-sibuk bila dah sampai sana baru nak beli tiket kan... Nak lagi info yang lebih tepat dan padat leh jengah ke website rasmi legoland malaysia ea... klik sini

3 comments:

  1. orang johor pun x sampai sana lg.few of my friends working there.hari2 tgk they update their instagram pasal legoland.kinda syok jugaklah.permulaan mungkin x happening sgt,so decide nk tggu next year!hehe

    ReplyDelete

Ringankan jejari manis anda, untuk menulis disini: