Pages

Tuesday, August 28, 2012

KRIM MEDERMA SESUAI TAK UNTUK KANAK-KANAK

Adoyai.... 
Dah hampir sepagi aku dok search pasal krim mederma ni... 
 
Tapi sedikit menghampakan coz apa yg dicari tidak diketemui... 
hu hu hu

Daripada hasil carian aku kat google ni, krim mederma ni memang 100% berkesan untuk hilangkan kesan parut... samaada parut baru atau lama... cumanya kalau parut yang dah lama tu ambik masa sikit la...

bagi parut yang baru atau parut yang nipis ambik masa dalam 2 minggu untuk hilang.. harga krim ni boleh tahan la... dalam RM38/tiub (berbeza ikut saiz)

Cuma persoalannya sekarang ni, adakah krim mederma ni sesuai 
untuk kanak-kanak???
hu hu hu

bukan apa sian dekat Si kecik kami tu... 
kulit dia agak sensitif... kena gigit nyamuk or semut then dia gatal n garu terus berparut..
 erm.... ada sesapa boleh bantu ker...



p/s : bos dah dua tiga kali lalu kat belakang aku nih.... ha ha ha... apakah maksudnya...
sendiri faham la kan... 
ha ha ha

No comments:

Post a Comment

Ringankan jejari manis anda, untuk menulis disini: